Drop Bar Menu

Tuesday, January 20, 2009

road run 2009

ohoiii ,
semangat aku bangun dr tidur pg ni , hehe .
hari ni ada merentas desa a.k.a road run anjuran Smart School SMKSP . hak2 , skola shrek k
sygn aku . :D
ouhh , yea . tahun ni pnye stretching xmcm tahun2 lps . boringg kot td .
hehe .
so , P3 start dlu , then P2 , P1 (my category) & then L3 , l2 , L
1 .
huhu , time start tu , mmg aku tgglkn kwn2 kt blkg . lari punye
lari punye lari . mmg penat .
haha . ni route dy ,



yg pink tu route utk P3 , P2 , P1 & L3 , L2 & L1 plak tmbh biru tu . jao . 5km & 7km .

pastu , time kt tgh2 jalan lps da wat u-turn masjid uh , nmpk la bdk laki L1 br lari . hehe . dorg kt sbrg ar .
dlm byk2 mbe laki yg knal , sume lari khusyuk je . aku yg comel ni do
rang tak perasan lgsg . haha ( yekk , perasan gileee )
time aku lari uh , nampak kawan aku , hehe .
tp dy pn tgh lari gak , so teruskan ar larian , lalu sblh2 je , yg menghalang cme p
alang tpi high way uh , ngehhs.
ttibe dgr ade org pggl ; 'izzatttt' :) haha , dy panggil laa . best nyee . ade org bg smgt . just pndg dy n snyum .


after that , aku teruskan larian dgn penuh smgt! haha . xde la smgt mane , smpai kt u-turn ke-2 , rasenye dah tak dapat rasa kaki , penat beb !
ok la , lari lari lari , smpai gak simpang nak masuk sekolah , bosan kott lari sorang2 , k
awan2 yang lain kt blkg , PEMALAS . haha . alya ngan fatimah . tgh2 lari tu fatimah tegur , dia kat sbrg lg , kerekk je ayat 'klu ko xdpt no, siap ko!' - kata baliau . gahahaaaaa . :D (sje nk cabup name dorg)
khodijah tak lari , sbb dia sakit . :( um, dah masuk pagar sekolah , pecu
t la sikit . semangat , semangat ! walaupun dah separuh je badan kt bumi . ngehngeh . yoyo'o je . :P

akhirnya~ sampai gak kat penamat , hrm , takde rezeki , aku tak dap
at no . tp Alhamdulillah aku antara yang awal sampai , rasa nye org ke 20 lbey kot . huhu .
tercungap beb ... rasa nk mati je . haha . (hiperbola kot) , dja & zqa da tgu kt atas . time ni , mmg gian nk air . hahaa .
bcuz rumah SEA 'perihatin' sgt tak sediakan air utk ahli , terpaksa la aku amek air aku , nk g dataran kejat time tu dah tak larat da . penat laaaaaaa ,

so tired.. Pictures, Images and Photos

ohh , alang2 aku g amek air , amek camera skali kat dlm beg . then , ramai plak peminat camera aku . haha . well , girls .. pantang jumpa camera . hee~
sambil2 tu , tunggu kawan2 yang lain smpai . ktorg sorak bagi semangat utk lari ! haha . chaiyokk! go shira ! go madyha ! go hidung ! opss . sory jat . hehe
tgh2 lepak uh , mcm2 bnde jadi . lawak pun ade , budak pmpuan wat law
ak la , budak laki plak xmalu main buli2 . haha . aishh , ingat kami ada ye ! mcm budak tadika . haha .
wuuu~ jadi tak keruan bila tgk air , maklum la . mangsa dera larian 5km & 7km .

kelakar bila fikir balik , nampak air je , sume berebut . haha . aku control ma
cho je . opss . salah salah . control hebat . haha .

tak lama kemudian , cikgu suruh turun dewan . semua pelajar k
ena g dewan utk penyampaian medal .
psiko gila , rumah OLIMPIK kerek kott . bila rumah SUKMA or SUKOM mng , Dor
ang wat 'boo' . time SEA kne mention , takde pulak? ternyata SEA mmg baik , bagus . hahaha .
so , keseluruhan .
memang meriah la dewan , penuh ngan bdk2 menjerit . wooo!
asal mng nk jerit , cbe la ucap 'Alhamdulillah' ke . kan lbey afdhal (cece, kata2 bdk IBS . hahaha)

  • OLIMPIK johan dgn 296 mata .
  • SUKOM naib johan dgn bpe mata tah .
  • SEA ke3 dgn 276 mata .
  • SUKMA last dgn 231 mata .
ohh , lps rehat kena naik kelas . aiseymennn . haha . tp tcher NorHayati baik . bagi kitorang g library atas permintaan rmai . ngehngeh , kat library aku bce bku , tp lps habis...
ape lagi? amek kesempatan aa . zzzzzzzzzz . tido . haha . skjp je kot .
pastu cam biase la PnP . smpai balik , kne stay ..

erm ,
the rest biar aku je la tau .
penat nk cerita .

ok :)
adios ..


ohh ye , memori td .

Hafiz is the only road runner here . the other's are just enterframing here :D

the moment I finished drinking . haha . :)

I can see myself behind shira , ngehhs :D

candid by dja ; cool , dude . 0_o

Trying to be Superman? :D
rasanya ni je la kot nk ckp . the conclusion is , today's awesome ! and and , very tiring too! hehe
and here am I , at home , infront of my desktop , posting this blog . that's all . tqvm :)



20.01.2009 ; love&wishes from IZZATZAID . salam . (:

3 comments:

  1. menarik la kak. tggu kiteorg pnya merentas desa pulak. haha. ;p
    xtaw ape akn jd. :D

    ReplyDelete