Drop Bar Menu

Thursday, January 29, 2009

SMKSP . (:



*selamat datang lah ke SMKSP , hari2 permandangan ni je lah yang aku nampak . nak cakap bosan , takde lah bosan kot . sebab tak sabar nk jumpa kawan2 & ajuk pengetua . hehe . jahat nya kami :P huu~ sayangnya kat sekolah ni , ni la sekolah shrek , nama yang selalu kitorang panggil . tengok je la warna . aduhh , 'menarik' betul . ngehs . so , welcome , ohh , yang tulis kat depan tu, kami datang dengan harapan . cecehh , takde bnda nak bangga pun . hrm ..





*smart gambar ni , latest gak la . 2 minggu lepas . so , ni la blok belajar . tepi sekali start dengan blok A , kelas aku dulu kat tingkat 3 hujung sekali , *1 Rasional . time form 2 & 3 pulak kat blok B , tingkat 3 *2&3Rasional . kelas sama . boringgg . form 4 blok C , tingkat 4 . perghh . jenguh nak naik . hehe . & blok D adalah makmal science. itu je lah . fuhh , tiga tiang untuk Jalur Gemilang , bendera Selangor & bendera Sekolah . haitt!







*tangga Aspura . asrama sekolah ni , tangga ni seram , curam sangat , hehe . aku perna
h tidur kat aspura . ngeh3 , shhh .. rahsia . ehh , beramai ar . time kem silat. huhu . kat atas ni ade DM , gelanggang netball & hoki . jarang naik atas , sebab aku bukan budak asrama lah . (:








*ohh , ni gambar dalam kelas 4Server tahun 2009 . dan ada aku disitu kecuali muka . haha . Lisa snap , saje je . :) sedang duduk atas kerusi , haha . menyibuk je kann? shuhh shuhh . hehe . kelas aku selang 2 dari kelas ni , 4 Ibnu Sina babe :D time sebelum latihan sukan , kitorang budak2 pmpuan conquer class Server , - izzatzaid sebok je wehh .







*ini lah dewan , xde pe nk describe kot . tempat aku selalu berlatih tkd & silat . gonna miss this place . :) (tapi rasa semua sekolah dewan cam sama je) haha . oh yea , tangga tu taman permainan aku , best sliding ! hehe . rock on yeahh !









*tempat bersejarah , haha . pokok yang kat hujung tu ditanam oleh ex-pengetua kitorang yang tercinta . syg dia . tempat ni jadi tempat aku berborak2 , bergossip2 , berlari2 , bermoody , berpijak2 kasut , bergado2 sengal , berbuli2 dan segala mcm ber.. la . every time lepas kelas mesti lepak sini tunggu parent sampai . best la , dah sebati jiwa dengan tmpt ni . hehe . form 3 batch 2008 conquer , long live the BATCH ! haha .






*dataran kejat + blok KH , yang belakang tu blok KH la . besar gak . tapi tempat dia bahaya , belakang hutan , dah lama tak masuk , form 4 takde KHB . sobss . dataran kejat , 3 tahun berhimpun hari2 kat sini . huhu . dah kenal da selok belok (pdhl xde jalan pun) . ngehsssss .








*ni pandangan dari pondok kat tepi gate sekolah , yg dikiri tu dewan bestari (mangek gila nama . haha) , yang korang nampak cam hijau tu rumput . hahaha . tau kan? itu la padang sekolah . tempat aku mng lompat kijang , lompat jauh & balapan , ;p (nak bangga gak . heh) , yang bangunan oren blkg tu sekolah rendah Gombak utara , abaikan . tak penting pun . huhu . yang lagi tinggi tu quarters guru , aku tak pernah masuk . hehe .








So , ini la sekolah aku sekarang . (: gambar kantin , aspuri , surau , makmal tmk & lain2 aku takde la gambar . nanti lah amek ,

btw , GONNA MISS THIS SCHOOL SO BADLY !!! ^_^




my most favourite of all time SMKSP video . batch abg f5 dulu yg wat . enjoy!



3 comments:

  1. detail gila bout ur school.
    huhu
    anyway yg kat blog tu not me lah yg dpt.
    my bff,bdk 9a.
    me 5a jea ape lah yg ade
    lgpun tak apply

    ReplyDelete
  2. detail gila tulis pasal ur skola.
    huhu
    anyway yang kat blog tu,not me yg dpt.
    my bff wawa yg dpt,bk 9a.biase la
    me bdk 5a mane nk dpt
    huhu

    ReplyDelete
  3. huhu , gonna miss skola shrek ni ,

    ReplyDelete