Drop Bar Menu

Wednesday, April 22, 2009

kesejadah 09 SMKBBB

KARNIVAL SENI JAUHI DADAH

8 April 2009

idk why its acronym is kesejadah . but anyway , I represented my school in the poster competition , along with 5 other guys ! duh - uhhh ! its a bit shameful for me , because i really have no idea about me being the only girl there . whoaa ~ 2 boys in my category (upper form) and 3 more in the lower form . idk my junior but the other two are Afnan and Amirul . wehh , penat ar cakap dalam english . aku takde la hebat mana . haha . sambung2 .

pagi2 tu kena tunggu kat tempat menunggu bas , tapi malu kot . dah ahh tempat tu depan Aspura . aku sorang perempuan lak tuhh . so , aku lepak je ahh dulu ngan makcik kesayangan aku , yana . then bdk putera yg pergi tu , bukannya peduli , cet , aku serious tak tahu pape pasal inisiatif program , malam before tu pun nasib2 aku tanya classmate aku melalui surat . ada latihan basket so xdapat g prep . sian ke aku .

dalam pukul 8 pg , pergi ah SMK Bandar Baru Bangi . naik kereta cikgu , mak aihhh , cover gila dalam kereta , aku sorang perempuan , malu ohh . nak tanya apa2 pun segan . whoaa ~ biar the rest dalam ingatan , nothing's interesting . so , then sampai2 sana terus start , tepat pukul 8.30 . aku duduk sebelah classmate aku , segan gak ahh , tapi aku takleh sorang2 , dah ar aku tak kenal sekolah tu , Kajang pun tak lepas lagi . huhu . hp takleh bwk lak uh , xaci xaci ! kang sesat sian aku lagi . hehh .. 3 1/2 jam melukis & mewarna poster , itu pun tak sempat habis colour . poster colour , aku tak bawak air , so sharing2 ngan budak sebelah aku . sharing is loving kan ? hahaha . gelabah gila cakap camtu . tapi sedih sebab tak sempat siap T_T . Afnan pun tak sempat , so fair and square lah ! huhu . tak kesah ,

lepas dah tamat , aku lepak sorang2 je , kat luar dewan , pilu hati ni . yang lain lepak sama2 , dorang laki boleh ahh . tapi cakap ar sikit2 bila nak jalan2 ke , nak beli apa2 ke , aku inform kat yang lain . ada sekali tu time aku dok sorang2 , ada budak laki ni tego 'weh , ko budak maahad eh?' , hahahahahaha . buat lawak . aku jawab je 'tak' . frustrated muka dia . haha . then , aku jalan2 sorang . huhh .. sampai pukul 1 kot , baru lah majlis penyampaian berlangsung . bosan gak , dalam dewan tu , aku sorang2 lagi . warghh ! tekanan jiwa , sekolah SMAP tak bergaul sangat , tapi tak kesah . actually banyak gak event happen between time ni , tapi malas nak citer , ngee . and actually lepak ngan classmate aku uh , not bad ahh , ada gak part sengal2 dia buat lawak . ^_^ kitorang tunggu kat sekolah BBB tu sampai lah cikgu datang bawak balik sekolah , dalam van kaw-kaw aku kena perli . whoaa~ malu beb .. nasib ah aku control ayu sangat , padan muka aku . HAHA . so , sampai sekolah belajar macam biasa . tu je lah .

ohh yeaa , aku tak menang , hip hip hooray !

k bye ,
IZZATZAID

No comments:

Post a Comment