Drop Bar Menu

Wednesday, April 22, 2009

MAIDAS



MAIDAS stands for ape aa ? aku pun dah lupa .
sorry .

tapi yang pasti event penutup bagi minggu PSS . best ~!

HAHA , here's how the event begins .

9.30 : student2 SMAPK mula masuk dewan , each of us dapat goodies , yeay us ! siap ada lucky number for lucky draw lagi tu . wehh , mana nak ingat jam pukul berapa . sambung ahh , seperti biasa , bukak majlis dengan doa , ucapan pengetua , cikgu , KP and bla bla bla . aku tak ambil perhatian .

and persembahan pertama , persembahan Silat . waaa~ smart ahh , aku nak join gak . jeles ohh , sakit hati aku tengok budak2 bersilat atas pentas tu , benci benci , aku nak gak bersilat , dah 3 bulan tak main silat , ishhhhhhhhh . sabar je la . tapi smart ar . esp Fattah , *actually aku kenal fattah je atas pentas tu . classmate aku ar . hensem + smart = WOW ! masyuk tengok beliau bersilat . huhu , jangan terkejut ada member aku terpikat , aku relax je . stay cool . HAHA . LOL . and ada juga tak kurang hebat .. shirou , hehe just knew him . smart ar dorg main tempur . again , serius . NAK JOIN GAK ! :D

then , lakonan dari budak2 form three . main shuffle atas pentas ? perghh , SMAP mantap ah , tak pernah2 aku tengok persembahan rasmi sekolah buat shuffle , tapi sekadar lakonan je , mesej sobona bona ehh , nk tunjuk tarian zapin , suruh budak2 zaman sekarang bertaubat . wee ~ lawak ohh sketsa uh , mmg sakit perut gelak . kahkahkah . cover ayu .. cover cover .. hahaha .

selit2 tengah uh , ada penyampaian hadiah and cabutan bertuah , aku tak dapat lucky draw . no aku dah lawa dah 271 , ada sekali tu , aku jerit ahh 271 (takde ar kuat pun) ! tetibe pengerusi majlis uh sebut .. 2 .... 7 .... ( serius dah bangga *kawan2 aku pun terkejut lalu menatap wajah aku penuh harapan . ecehh ) ............ 4 ! aduyaii . melepas . tapi takpe ah , bukan rezeki kot .

ada gak persembahan mendeklimasikan pantun and puisi . hayati je la . membara semangat patriotisme aku nehh . bangga jadi rakyat Malaysia . hha . takde kaitan . and lastly . habis . penat dah menaip , tu malas nak cerita . ok ok . sekian .

and yeaa , before lupa , 19 April 2009 , b'day Naqibah time ni . HAPPY BIRTHDAY NAQIBAH ! ^_^

bye ,
IZZATZAID

No comments:

Post a Comment