Drop Bar Menu

Sunday, May 31, 2009

munirah , semalam kita mimpi awak ..

the dream was weird.. and scary..
i can't remember the whole scene. but here's what i remember .

first , everyone in this world was becoming a zombie . they bite people and when people get bit they become zombie too. grrrr... makan dia ! haha..
so nak jadi cerita , me n munirah was walking and hanging out together in some place so called University . I don't know which university but the building was weird.. tgh2 ada mcm water park cam sunway lagoon . and tepi tu ada tasik yg dalam . pelik an ? my dream , skati la nk hias U tu camne . haha .. it was so quiet . so , the world was ours .. yeay ! we walked through the offices , the buildings .. jalan2 lah senang cerita .

then .. i don't remember what happened between , but kitorang tetiba nampak manusia . huu .. buat tak kisah je la . n the figure looked at us with a horror face . we were scared but we just ignore it and continue chattering . konon lah , aku duduk asrama kan , so dah lama tak jumpa . banyak benda nak cerita , kan munirah kan ? hehe ..

next.. kitorang main tah pape tah , main slide . kata ada water park , mesti la nk enjoy .. huu.. kalau U camni betul2 wujud . merayu2 aku nak masuk . haha . :D pastu dah hbs tu , kacau2 orang office buat kerja , pastu pergi wad pesakit . ohh , lupa nak cakap . U ni ada hospital sendiri . tapi orang tak ramai , beberapa orang je yang wujud . peliknyaaaaaaaa.. apa2 je lah . lepas dah habis wat kerja xberfaedah kacau orang , kitorang pergi lunch . huu .. panjang lah cerita .

ada satu part ni , zombies (plural) tu masuk U , pastu nak attack kitorang . takut ! muka dah ar tak ensem . ada hati nk kacau kitorang . hahaha . I wanna be the hero but I forgot my martial art skill . haha . so I was running too with mun . we ran up the stairs .. bertingkat-tingkat beb .. penat .. pastu lari lari lari , melalui lorong yang entah kemana . then turun , naik balik .. takde arah tuju . nak keluar tak reti . we got lost .. so , otak aku yang genius ni tetiba keluar mentol . bercahaya lip lap lagi tu . HAHA . aku rasa idea aku cam tak masuk akal .. aku ajak mun panjat tingkat 80 . pastu terjun ke dalam tasik , kalau mati zombie tu tak dapat gigit , kalau selamat terjun tu , terus lari keluar . mun setuju ! haha , I rules ! so , we continued our running . and lari lah naik tingkat 80 .. penat , pastu terjun . n splash !



aku terbangun . takde sape curahkan air ea.. awal aku bangun . pukul 9.. hehe . tu je lah . asal mimpi ni cam pelik ? tapi orang cakap kalau kita mimpi someone tu , makna nya kita rindu dia .. whoa.. mun , you are the chosen one .. be proud . ngee :D

ZOMBIE Pictures, Images and Photos

waaa ! menakutkan , I took this cartoon picture because I was afraid to look at the real human one . haha . grrr . hate u zombie! :P .


entry yang takde faedah . hehe .


sekian , salam .

2 comments:

  1. hehehe.
    i am proud of it oh!
    ada jugak org sudi mimpi kita.
    willing to.
    awakkk,kita pun rindu awak gila gila!;p
    hehhehehe.

    zombies rock!;)
    scary gila.jom masuk u same2 dekat ireland,pastu kita buat our own waterpark and ajak budak laki amal jadi zombies.
    pastu kita terjun tingkat80 mcm tu nak?
    hehehe.sengal;p

    ReplyDelete
  2. huhu .. tu la . termasuk-masuk mimpi sekali .

    haha , budak laki amal jd zombie ? alaa .. xnk .. nnt dorg jd zombie dorg xreti ckp . sape nk buat lawak . nak suruh dorg jd hero , umm .... rasa nya kita yg jd hero dorg . haha . kejam gila ayat . kidding je.. ohh , xnk lah tgkt 80 , penat nak naik tangga ! dah la takde lift . noob punya university. haha

    ReplyDelete