Drop Bar Menu

Saturday, June 13, 2009

kaki aku sakit . urgh !

waaa ~ pagi tadi , aku tak tau la apa yang aku buat . nak cakap menggeliat , takde lah sampai kekaki2 . ngehs . tapi tiba2 je kaki aku rasa cramp . nak gerak takleh , tak gerak sakit . perghh . menarik narik muscle aku . wuu ~ apa ke he nak cramp sekarang ? time swimming ke , panjat gunung ke . dozou . haha . *bhse jepun ak xterer , sorry .

buat beberapa minit , kaki aku dalam kesakitan , malas ah nak menjerit . macam budak2 . small matter la beb . tapi .. T_T mmg sakit . bila dah relax sikit . ok lah . boleh gerak . tapi sampai sekarang , kaki aku sakit , bley rasa muscle tight . urgh !

camne aku nak turun padang rabu & khamis ni ?

errr.

salam .

No comments:

Post a Comment