Drop Bar Menu

Tuesday, June 9, 2009

sbpexcellent.com

hrm , this post is just for information sharing .

hrmm .



pernah dengar ?

actually laman web ni , aku tau pun sebab kakak aku selalu bukak dulu . yup , ofcourse utk student SBP . tapi kena ada User ID & password . sepatutnya , awal tahun sekolah dah bagi . wuu ~ tapi kat smapk xdpt pun T_T


wuu ~ smapk jauh beza dengan kisas . huhu . xpelah .

erm , SMAPK pttnya dedahkan benda2 ni kat student . mesti actually . M.E.S.T.I..
pastu ikut student lah nak guna ke x kemudahan ni . hrmm .

nak password ! nak !

hrm . useful la benda ni . utk check result exam , tgk analisa SBP2 lain n mcm2 lagi lah !.


k lah , sekian .
salam .

6 comments:

  1. eyt~
    itu bkan ranking daa...
    ikut abjad...
    'k' dulu baru 's'..
    sebab tu kisas kat atas...

    ReplyDelete
  2. kureng tol..
    x bes pon mnde nih..
    ana bukak ttbe die bg markah kat mnde yg ana x penah trlibat pon~~ceh
    kalo nk password ana amik la..
    tpi xleh!!
    haha
    nah
    ana bg nombo ic je >>930507035730

    ReplyDelete
  3. yes , bley hack . tuka no sijil kahwin anti . HAHA .

    ReplyDelete
  4. kureng..nnt nk kawin senyap2 ahh..tanak betau anti~ haha

    ReplyDelete