Drop Bar Menu

Sunday, July 5, 2009

bertunang ! yayy !


gahah . i'm not the one getting engaged . it's my cousin (kakak saudara) . thehee~

here's how my journey began .
my mom went to my school to fetch me . we straightly went to nilai to fetch my sis and then we went back to my hometown in Negeri Sembilan . yayy ! I was a bit excited because I get to meet my cousins . gahah ..

we arrived around 5 - 6 .
ohh lepas solat & mandi aku terus pergi rumah cousin aku , tak jauh , dalam 100m je . jiran ~ hee ~ and and . adik sedara aku , pergh , dah makin handsome . dan tinggi lampai . waa ~ dia dah form 3 . and kitorang dulu agak rapat la , so jumpa dia . terus dia tanya aku camne . ecehh ~ caring la tu . haha . just borak2 pasal sekolah masing2 . elehh , nak gak poyo dia sbp . hek3 .

adik sedara aku yang form 1 pun dah makin tinggi . makin tinggi dari aku . =_="
asal aku ni pendek sangat ? whoaaa .. mana aci , nak tinggi gak ! huhu .
pastu jumpa cousin2 yang lain , and dalam pukul 11.30 aku balik sorang2 . seram oo lalu hutan . dengan bakat yang dikurniakan Ilahi , aku memecut 100m balik rumah nenek . hehe . :D

then when i got back , my bro asks me
weh , awak tak dengar apa2 ke ?
tak pun , asal ?
tadi time amar balik . amar dengar bunyi .
bunyi apa ?
*wildhog . gahah . cuak ohh .
oo ..

haha , pergh , who cares ? I didn't hear anything . then I texted a friend of mine and fell asleep. zzz

end of day 1 .
bosan nya cerita ni . =_="

and the next day . punya lah liat nak bangun . bape ratus kali tah kena kejut . haha . last2 bila adik aku menyibuk dalam bilik , baru lah bangun . ishh2 . anak sape la ni ..
so siap2 and pakai baju kurung semua2 and keluar dari bilik , yayy ! cousin dari melaka datang !
dia pun ... tinggi .. perghh , terasa sangat ar kependekan aku time balik kali ni .
borak2 gak ngan dia .
pastu g lah rumah yg 100m jauh tu , majlis kat situ .
tengok kakak sedara aku make up , wahhh .. cantiknya !
then tengok hantaran .. lagi lah .. wahhh !
hahaa . pastu kitorang borak2 and spt biasa .. aku gak kena bahan . +_+
wee ~ aku bf pun takde , dorang nak suruh bertunang cepat ! haha . aduhyaii . sabar ekk .. lepas SPM , lepas SPM .. haha . gatal . xde lah . :D

okay la overall , seronok . tapi spt biasa . anak darrrra kena buat kerrrja . mengangkat pinggan mangkuk , tolong hidang , basuh pinggan . haha .
and lepas tu free ~ YAY !
dalam pukul 5 balik rumah ..

the end .

ohh . cerita ni mmg macam tak menarik , act funny scene . tapi takde mood lak nak tulis . huu ~

hantaran . yayy ! bestnya . huhu nak jugak

yeahh , dia sudah bertunang . ^_^

the road not taken . +_+

tinggi . kan kan kan ? handsome pulak tu . haha .

akmal . ehh . kamal yang poyo . breakdance konon . huhu :D

heh .. salam :)

1 comment:

  1. wohoho.memang pendek.the next time jumpa kita,kita lagi tinggi ;p

    hoho.nak cousin awak yg hensem tu.nakkawen dgn dia.hahahhaha.taun dpn kitorang tunang.jgn jeles XDD

    ReplyDelete