Drop Bar Menu

Thursday, July 30, 2009

i just love .

yeah .

i love SMKSP more than any school in the whole world .
i love 3 AMAL more than any class in the whole world ...

I JUST LOVE THEM AND I MISS THE 2008 MEMORIES LIKE SO SOOOOO MUCH !!

can i go back to 2008 ? i dont want to be in 2009 .. :(

i really2 want to go back to the times before i went to SMAPK .

i miss that school so much , and either my friends .. but rmai dah pindah and ada yang dah berubah kan ?

ahh , aku tak tahu macam mana nak ckp .. mmg aku harap aku dapat balik kat sekolah tu , kalau kawan2 aku yang lain tak pindah . dah lama aku balik sekolah tu ~

aku terlalu sygkn sg pusu . yeah , sgt2 ...


sekadar luahan ah . takpe ah . 1 tahun setengah je lagi . chaiyokk izzat !
dont forget them !


reunion kat pangkorr yeahh . dont worry spt biasa aku boleh jadi mastermind utk big event camni . i believe in myself :)

salam

1 comment:

  1. izat.reunion in pangkor eh after f5.we have to plan betul2 lah.uruskan challet whatever,awak!rindu!:*(

    ReplyDelete