Drop Bar Menu

Monday, July 6, 2009

ongg ongg .

haha . sedap tak suara ? :D

yahh , aku masih dirumah . xyah balik asrama . yayy ! ^_^
why ? hrmm . act aku tak sihat . ngahaha . well , ni ar jadi pada orang yang dah sakit tak reti2 nak makan ubat . ngee~ sesape nk contohi silakan lah :)
suara aku . rock habis .. kdg2 tak keluar lgsg . haha . seksa gak tonsil bengkak teruk ni . hrmm .. well , sorang je member aku yang bertuah dpt dengar suara rock aku ni . yayy ! tahniah kpd dia !! :p

and so.. dua hari aku tak pergi sekolah . apa yang aku buat kat rumah ?
homework .. ofcourse tak sentuh =_="
aku tengok anime . yayy ! cerita nanoha . tp tak habis lagi .
then cerita tantei gakuen Q , and cerita Ginban Kaleidoscope . huhu ^_^ bestnya !!
semua tengok separuh2 . . hampehh .. hrmm ..

and dengar lagu2 MJ .. i mean , the Late MJ . hrmm .. best !

tukar cerita .

hari ni birthday kawan aku . huu ~ entah apa jadi kat dia kat sekolah . harap dia gembira lah . :) fuhh , nak 4 bulan aku tak contact dia . T_T

and

adik aku pergi trade in handphone . =_="
bosan la hp baru dia tu .. harap cover je smart . hek2 .
aku rasa hp lama dia lagi smart . and , yg w200i tu , aku dah takleh guna so aku balik ni lgsg x on no celcom aku . sian ramai peminat tak dapat contact aku . hahaha . awek aku MARYAM MUNIRAH pun xleh bazirkan 1/2 sen dia untuk message aku . gahah . sorry ..

and .

apa lagi ek ? esok aku balik . huu ~ aku rasa aku balik kali ni , makin berbunga2 hati aku . ecehhh , i mean , aku makin happy la . ^_^

and

aslah , ana tak masukkan lagi gambar2 hari tu , sorry . nanti lah . next balik kot . k ?

and

yahhh . chef terkemuka bernama izzatzaid atau nama gelarannya chef izz telah berjaya menghasilkan karya terulungnya , kek batik & corn pudding . yummy ! yayy ! .. haha . tapi takleh makan sebab kena jaga tekak +_+
family je lah tukang habiskan . hoho .

ok lah , banyak sangat cerita . k dah kena bebel sebab online lepas kol 9.30 .

salam .

HAVE A NICE DAY !!

No comments:

Post a Comment