Drop Bar Menu

Tuesday, September 1, 2009

what a day :)

wee ~
kisah nya macam ni , semalam cuba teka pukul berapa aku tidur ? HAHA . tereng . around 4 a.m. gila tak ? sebab apa . sebab aku happy . sampai tak terasa nak tidur . hehe .

dalam pukul 11.40 , aku naik bilik aku . kunci pintu and panjat tingkap and naik kat bumbung . *jangan tiru aksi ini dirumah . beserta selimut dan bantal kesayangan aku . yayy ! haha . mula2 aku baring je tengok bulan . tapi tepat pukul 12 KL mula dipenuhi fireworks warna warni . wahh . lawa seh :)

adik aku kat tingkap bilik sebelah . along with my dad . huhu . nasib baik tak kantoi . the door is locked . hee ~ and kawan aku call aku . yayy ! dah lama tak bertegur . best ohh dia call . :) seronok gak ar borak ~ and dia tengah main guitar . wahh . romantik pulak . HAHA . ngee ~ lama jugak lah gayut . well , itu kan hobi aku . :D

and dah habis tu , adik aku sibuk masuk and nak lepak dengan aku . haha . okay je . :) lepas tu dia bodek2 aku suruh tolong hiaskan folio dia . nak buat macam mana tulisan lawa . hehe . aku tolong dia sampai lah pukul 3 pagi . pergh , kakak mithali ni . HAHA . dah lah tak dapat upah . tapi takpe , bulan ramadhan Lillahi Taala . :) dapat pahala . yayy ! lagi pun aku tak kisah pun . no big deal lah . tengah ada mood . hee ~ tapi yang slack nya ada je nak ganggu . malas betul lah . aduhh . tapi aku bg adik aku pegang hp . dia buat lawak apa tah . aku gelak jeh . HAHAHAHA .

sambil2 tu dgr lagu . layan lagu jiwang . HAHA . hrm , dah siap kerja adik aku . dia turun bawah tengok tv . aku pun turun gak bukak lappie and kemas folder hp aku . tinggal sikit je memori so banyak lah delete . ahh , what's the use of telling this . aduhh . masalah gak aku ni kadang2 kan ?
hehe . and dalam pukul 4 baru lah siap . 4 pagi . pergh . dah lah esok balik asrama . tak reti2 nak tidur . aduh . aku naik tidur . pukul 5.15 bangun balik . sejam je ? yikes !

eh , btw . aku tgh layan lagu ni . --> parachute - she is love . sedap gak ! wuu~ try lah dengar . :)

sekarang pukul 7.15 . nak tidur . nak tidur ! haha . okay lah . sampai sini je ye ?


HAPPY INDEPENDENT DAY !
malaysia dah 52 tahun . yayy !

sorry ar kepada sesiapa yg terganggu dengan msg aku semalam . terforward kat ramai orang pulak . HAHA . okay .

salam :)

No comments:

Post a Comment