Drop Bar Menu

Saturday, September 19, 2009

couple is unbelievable . friendship is irresistable .

apa perasaan jadi awek orang ah ?
haha . geli kot . taknak taknak ! tapi siapa boleh nafi , perasaan nak bercinta tu ada kan .
aku manusia je weh , aku pun ada perasaan camtu . tapi tengok masa ah kan ?
sekarang baru 15 tahun . muda lagi nak ber'boyfriend' . lagi pun pelajaran busy ah . takde masa nak jaga hati orang betul - betul . (faham2 je lah) .
aku terasa cam nak kutuk ah diri sebab fikir camni . err . takyah fikir lah .
______________________________________________________________________________________________________________
hrm ,
kat sekolah baru , aku tak ramai sangat kawan . compared to sekolah lama .
kadang - kadang aku terasa sunyi ah dengan life aku sekarang . bila balik pun kawan lama tak contact sangat . entah , like i was in the middle of nowhere .
tapi kan , teknologi sekarang canggih , ym ada . even tak pernah bertegur kat sekolah , boleh kenal satu sama lain .
takde apa nak cerita pun , cuma aku kenal dengan someone yang totally mengingatkan aku kat hidup aku dulu . cara dia kawan dengan aku pun sama cam dorang kawan . yang beza nya dia tak pernah lepak ngan aku ah . ahahah . tak kisah lah .

tapi aku rindu balik time dulu2 dimana dorang (member2 aku) ,
dorang suka nyakat aku .
dorang suka malukan aku depan orang .
dorang suka bahan aku sampai aku nak nangis .
dorang suka pijak kasut sekolah aku yang putih bersinar tu .
dorang suka jalan2 keliling sekolah lepas rehat .
dorang suka jerit nama aku . jatttt .
dorang suka buat bising .
dorang suka main tipu .
dorang suka buat lawak yang sengal .

and aku ,

aku relax je bergurau ngan cikgu .
aku selalu tolong cikgu lain sebab malas masuk kelas . HAHA .
aku atlet sekolah (nak gak bangga) HAHA :D , jarang masuk kelas sebab sengaja pergi practise .
aku tak pernah miss pakai baju unit uniform hari rabu .
aku selalu stay sekolah sebab nak study dengan kawan2 . study ke borak eh ? HAHA

banyak lagi aa . aku bukannya baik sangat pun , aku ngaku aa aku nakal . tapi tak jahat aa . kan mun kan ?

ingat tak time kita sengal gaduh sebab hal remeh ? ingat tak dorang bahan kita gila - gila dahsyat ? ingat tak kita bahan dorang balik ? ingat tak kita sengaja masuk lambat lepas rehat ? ingat tak kita stay kat sekolah ? ingat tak time2 kita PMR ? ingat tak PANGKORRR ? ingat tak kita berganding bahu kenakan dorang ?

"tak guna ko jat , ko tunggu nanti aku balas"

haha . ayat ni . rindu aa . aku kat sekolah baru pun bukannya ada guna . macam invisible je .
aku rasa aku lagi berguna kat sekolah lama . :)

HAHA . hidup dah terbalik . masing2 dah macam pergi haluan sendiri . tak suka ah . tapi its okay . siapalah aku nak complain . hehe .
______________________________________________________________________________________________________________
anyway . friendship lagi best dari bercinta . bagi aku ah . seribu kawan pun menyenangkan , satu kekasih pun menyusahkan . ( asal ayat cam keling ?) kan kan ? gahah .

tu je kot nak cakap . macam dah hiba je hati ni ingat balik kenangan dulu . okay lah :)

i miss you all .

wasalam .

No comments:

Post a Comment