Drop Bar Menu

Wednesday, November 18, 2009

PATAH HATI - SAUJANA

SABTU - 7 November 2009

Hari tu SMAPK ada buat reunion alumni , ex - SMAPKian aa . salah seorang ahli kumpulan nasyid SAUJANA ex - SMAPK . so kumpulan saujana datang aa buat show kat sini . aku takde sebab aku terbang keluar . HAHA

so lagu yang dinyanyikan , tajuk nya seperti diatas ah . hehe . famous gilakk ah kat SMAPK ni , budak - budak nyanyi . aku pun layan sekali ah . hmm , best la lagu dia . title dia pun , macam best kan ? sesuai untuk aku kot . hmm , kot je lah . entah . okay . try layan . :)

PATAH HATI

KAU TIDAK SEPERTI DULU
YANG KU KENALI DULU
RUPA HILANG SERI
MANAKAH MANISNYA

KAU TIDAK SEPERTI DULU
YANG KU KENALI DULU
MADAH TAK BERLAGU
MANAKAH GIRANGNYA

PATAH HATI
JANGAN TERDAMPAR SEPI
JANGAN TERSUNGKUR MATI
PATAH HATI
JANGAN LEBURKAN MIMPI
JANGAN MEMAKAN DIRI

BUKANKAH TUHAN CIPTAKAN MALAM
UNTUK BERADU MENANTI SIANG
BUKANKAH TUHAN TITISKAN HUJAN
MENANTI LIMPAH KEMARAU PANJANG

1 comment: