Drop Bar Menu

Wednesday, December 23, 2009

Jom main .

Oke . aku ditagged oleh Maryam Munirah . :) so , let's start !

Apabila bangun dari tidur, anda..

- tengok handphone , baca msg pastu tidur kejap and then baru bangun . haha . selalu lupa baca doa bangun tidur . Astaghfirullahalazim .

Perkara pertama yg dicari...
- Handphone


Perkara yg tidak prnah membosankan anda...
- Cakap telefon . Layan facebook & it's GAMES . Haha


4 hari lepas, anda...
- Hangout dengan kawan sekolah lama :) best gila !

Perkara yg tidak berapa nak suka...
- Keadaan Sunyi .
- Jatuh Basikal .
- Pening Kepala .
- Balik KE Sekolah . bukan DARI eh .=.=

Tengah fikir pasal...
- Kenapa mesti dah nak bukak sekolah ?
- budak yang 'S' dia comel gila .
- Asal dia tak text aku ? =.=
- Ahh , dah form 5 ke ?
- Macam mana nak beat Jue dalam exam ? urgh .


2 perkara yg orang tak tahu ...
- Kalau bagitahu nanti orang tahu , apa guna soalan ni ? =.=

sedih apabila...
- Fikir kawan - kawan kat SMKSP dulu . rindu ..
- muhasabah diri . "asal aku ni teruk ah?"
- macam - macam lah . ikut time .

ingin belajar...
- Jadi psikik *siapa kata tak boleh?
- Hipnosis . best gila !
- Semua kisah nabi . :)

destinasi pilihan...
- Mekah . tunai haji :)
- Scortland . nak jugak tengok negara ibunda . HAHA
- Korea . tak tahu kenapa =.=

kalau boleh...
- nak jadi happy selalu . tak nak sedih2 .
- nak jumpa Rasulullah . wahh :)
- nak jadi someone yang berguna . sangat2 .
- NAK MASUK SYURGA !!

warna baju skarang...
- Black . I rockks .. haha

La , tu je ke ? hmm , oke dah habis jawab . time to tag orang . nak tag

Siti Khodijah bt Jamil
Nor Aini Aslah
bt Che Jaafar
Norliana Shuhada bt Shakri


2 comments:

  1. adusss..gue lagi kene..
    pape pon,
    tahniah sbb eja nme eden dgn btol
    hehe

    ReplyDelete
  2. budak yg 'S' die comel???
    haaaaaaaaa

    ReplyDelete