Drop Bar Menu

Tuesday, December 22, 2009

tak boleh nyanyi negaraku ke ?

oh , tajuk dia macan best ! haha .
cerita dia macam ni , semalam aku saje2 ajak adik aku jalan2 keluar dari kawasan perumahan aku ni .
dah bosan sangat kot . haha . ye ke ? ah , tak kisahlah . jauh jugak la tempat yang nak dituju . okay , rumah aku ni belakang taman seri gombak fasa 9 , and tempat aku nak pergi tu dekat fasa 3 . agak2 jauh x jauh ? haha . ada la dalam 7 km dr rumah aku . jauh la kot . adik aku ajak member dia sorang , aku tak kisah pun . so kitorang gerak lah sama2 .
naik bukit turun bukit . ah , baru aku sedar stamina aku dah berkurang . takde la pancit cuma macam tak cergas je . ahhh ! tak leh jadi , macam mana nak target olahragawati next year ni kalau dah kurang stamina ? haha . adoi . kena tingkat kan balik ah .

hmm , dah lari topik . haha . okay ah . time turun nak pergi fasa 3 tu . kitorang ikut jalan besar . dah la turun bukit . best gilakk aku tak pegang handle langsung . haha konon hebat weh . tapi serius best ! :D :D baru pandai minggu lepas . hehe . selama ni lepas sebelah je berani . ngee~
so tengah2 turun tu . dah agak2 laju sangat aku control ah . then tak pasal2 terlanggar tepi jalan tu and boom !

(golek golek golek golek)

hahahahaha . serius macam dalam filem hindustan . sakit ar , sebab time jatuh tu memang tengah bawak laju . and kat main road pulak tu , takut jugak kalau ada kereta langgar kan . time tu jauh dari rumah , kaki aku pulak sakit . nasib baik aku kuat . selalu makan biskut tiger . haha .
okay lah , jalan2 and then balik . and time mandi memang pedih gilakk ah . nak solat pun sakit jugak . ye lah . lutut aku berdarah2 melimpah. haha . *gebang .

so the conclusion is , hari ni aku tak boleh berdiri tegak and jalan pun tak betul . haha . Aslah kena not bad lagi kan ? ngehngeh . cepat la sembuh oii ~ pedih ~
& naim cakap kalau aku mati dia orang pertama happy . haha tak guna betul :D

apa kaitan topik ? hahaha

1 comment: