Drop Bar Menu

Thursday, December 31, 2009

A Welcoming New Year . :)

Arghh , esok dah 1 Januari 2010 . nak buat apa ni ? nak buat apa ni ? 2009 tinggal berapa jam je lagi . ahh , aku dah gelabah ! haha . asal gelabah ni ? LOL .

tu la . dah nk hbs dah kan 1 tahun . cepat nya masa berlalu . next year aku paling senior . tapi asal aku still pendek ? HAHA . tahun depan nak gayut ah kat pokok hari - hari kat SMAPK . (kalau aku berani . HAHA) takde lah . hmm .

malam ni , mak aku suruh aku buat kek batik and masak lasagna . yumm . pandai ke aku masak ? jeng jeng jeng .. haha . Aku reti ah jugak . sedih ar kalau dah 16 tahun tapi tak reti masuk dapur :D menjahit pun aku pandai :D anak siapa la ni . ish ish .. bagus betul . HAHA
aku start masak maggi masa aku darjah 3 . not bad apa tu . time tu pendek n comel lagi . HAHA cara manual eh masak dalam periuk . tak main la guna air panas pastu tunggu . HAHA .

entah apa aku merepek . hmm . the new year is appearing as the clock strikes 12 . whoaa .. cepat nya masa berlalu . cewahh , pejam celik pejam celik tak pasal2 nanti dah ada family sendiri . HAHA sengal . takde lah . so tonight , as usual *kalau korang tahu lah* , I'm gonna climb up the roof and watch the fireworks around KL . yayy ! kan best kalau ada member sekali teman . mesti jadi sweet moment . kalaulah khodijah kat sebelah aku .. :)
hmm.. tak yah risau . aku dah selalu panjat bumbung senyap2 . kalau aku emo start ah aku tengok bintang . cewahh .. tapi betul la . HAHA

malam ni mesti meriah and bising rumah aku ni . I mean , bising bunyi fireworks lah . and I am going to enjoy myself ! tu la best duduk kat rumah atas bukit . sangat sangat atas lah . kat sini city view lawa . the whole KL nampak . ho ho ho . HAPPY NEW YEAR LAH . :)

btw, AKU TENGAH SEDIH SEBAB HANDPHONE AKU HILANG . arghh ! mana kau hp ? syg ? HAHA
sedih tapi gelak ? tah ape ape la aku ni . =.= xyah layan . k bye . salam .


Photobucket

hasil kerja yang malas oleh aku . takde idea nak main photoshop . HAHA . buruk tapi oke la kot .

3 comments:

  1. waaaaaaaaa
    ari tuh ckp je nk pnjt bumbung skali rmai2...
    skali sume tdo
    hampeh tol

    ReplyDelete
  2. tu la pasal . dah semangat dah . arggghh . HAHA

    ReplyDelete
  3. abeh la anco bumbung kalo ramai2 panjat.. haha

    ReplyDelete