Drop Bar Menu

Friday, January 15, 2010

My life totally changed .

2 weeks already passed and I AM a Form 5 student . well , these 12 days felt as it were 12 months . a lot of things happened in school . oke . I became more active this year . HAHA . tak tahu kenapa . tapi each morning i felt very fresh , starting my day with a smile on my face . rasanya sebab aku dah malas kot nak bad mood or sedih or homesick melampau ni . so bila aku senyum rasa macam takde langsung masalah . :) even berjuta2 ada dalam otak ni .

this year . aku dapat dorm E04 . awal tahun hari tu , dah cukup lah aku geram dengan sekolah . sekarang dah oke dah . E04 ? not bad lah .. junior2 aku pun oke je dengan aku . aku tiap2 pagi ada jam loceng free . :D theheee ~ and then siapa KD ah ? ehem2 ... HAHA .. :D :D :D

hmm .. what next ? aku sekarang fokus more to my life and aku tak kisah sangat apa orang nak cakap pasal aku . aim aku memang nak berjaya . Hmm.. compared to last year . this year aku dah dapat balik sikit2 diri aku . aku dah start bergaul dengan cikgu2 . siap jadi geng lagi ngan ustaz . *ustaz yg cakap . HAHAHA . kita kan gengg.. segan pulak aku . cikgu pun oke dengan aku . siap boleh main cuit2 lagi . cikgu sukan pun dah boleh kamcing . cikgu fizik aku . cewahh , ada orang jealous cikgu sayang aku lebih . haha ye ke ? opss .. anin.. :D hmm.. best la cikgu !! :)

gossip aku dah macam dissappear . YES !! best gila ! aku suka ! haha . free of gossips ! and aku ter'admire' sorang ni . HAHA . admire je . takde lah cinta ke sayang ke apa . yucks . tolong la . ahh .. cinta ni tak lebih dari cinta kucing . HAHA kucing couple kat asrama aku setia gilakk ohh . sweet btol . suka main guling2 . romantik la tu ? HAHA . dah start merepek . entah ah . I'm free of this kind of feeling called LOVE . best ohh .. takde beban kepala otak aku suka2 orang ni ..

apa lagi ah ? tu je la kot . last year aku sangat passive and aku macam tak wujud je kat sekolah . tapi this year .. cehh .. tak yah citer ah . HAHA . malas lak . oke la bye2 . :D

1 comment:

  1. hei hei hei
    jgn sesekali rampas my mr atan.. or u will die! ceyh~

    (geli gile ckp psl kucing dm tuh.. hehe. seb bek comel)

    ReplyDelete