Drop Bar Menu

Friday, February 12, 2010

CENGENG .

salam . fuhh , fuhh .. dah berhabuk blog aku ni . macam lama tak update je . ayoo .. :D

umm , sekolah macam mana eh ? macam tu je la . aku nak cerita , hidup aku sekarang OK . ulang balik , OK [je] . oke eh . kita compare ..

Before : (2009)
Pagi2 before keluar dorm , tunggu dia , jalan turun tangga sama-sama . pergi DM sama-sama . sekolah pun sama-sama . & then belajar . time rehat , borak-borak kejap . belajar balik . dah habis kelas . balik sama-sama . makan kat DM . petang , lepak kat dorm , tukar-tukar cerita . malam pergi prep sama-sama . balik tidur .. err.. tak sama kot . katil lain2 . but the main point is .. many things aku dan dia buat together .

After : (2010)
bangun pagi , keluar dorm , makan kat DM dengan member2 lain , pergi sekolah dengan sesape je . belajar , (bosan) . time rehat .. jalan2 sesuka hati . balik , kena tegur sebab dorm tak dapat 25 . =_=" makan petang , (dia ada ke?) .......... zzzzzzzzzzzzz .... ulang balik ah esok pulak .

dulu :
walaupun aku sedar diri aku & dia ibarat langit & bumi . tapi aku bersyukur sebab kitorang ada la jugak chemistry kan .

sekarang :
aku dengan dia dah tak mungkin jadi macam dulu . aku banyak terasa dengan dia since tahun lepas . tapi aku tak bagitahu dia . aku tak nak dia tahu . tahun ni ... aku dah rasa jauh even bila jarak 1 meter je dengan dia . secara jujur . aku selalu rasa nak nangis tapi aku ada EGO . tak suka ah pasal benda ni nangis . yuckss .. cengeng .. not me .

tumbuk loker boleh ah . yarghh !. haha

aku.. aku.. aku terima je lah siapa - siapa nak kawan dengan aku . mungkin memang aku ni tak layak ada kawan baik kot . biar lah .

bila aku sedih , aku ada Allah . aku ada mama . aku ada anis . aku ada jugak khodijah . dia dekat hati aku . :)

2 comments: