Drop Bar Menu

Tuesday, March 16, 2010

Exam March 2010 .

ahh , tenangnya hati bila exam dah over . kan kan ? semua orang pun camtu . :]
Alhamdulillah ujian dah selesai . tapi , aku ada sikit frust . sebab , aku tahu aku tak buat yang terbaik , aku main - main . aku tak ambil serius . jadi , kecewa dengan diri sendiri . :(

result belum dapat lagi , nanti lah bukak sekolah . adoi .. tak sanggup tengok , nama terpapar kat tengah2 paper .. tak nak ! nak kat atas . atas sekali lagi bagus . HEHE . tapi apakan daya , what you give is what you get . emm ..

for my eleven subject ;

Bahasa Melayu : senang lah jugak , tapi bina ayat tu aku merepek .
English : A+ insyaAllah . HEHE
Bahasa Arab Tinggi : ni yang tak nak ingat . kalau lulus pun sangat bersyukur . [tak sempat study]
Modern Maths : orait , A+ gak insyaAllah . :D
Add Maths : hmm , tak tahu lah . tapi oke lah boleh jawab . tapi menyesal sebab tak buat latihan langsung before exam :(
Sejarah : ................
Biology : susah jugak .
Chemistry : terasa diri takde akal . XD
Physics : takde bakat melukis . hehe
Quran Sunnah : A+ :) senang !
Syariah Islamiah : boleh laa..
PSV , PJK : hehehe..
Bahasa Jepun : Susah la jugak . tak faham sangat . :(

so , target aku . 9 A , 3 B , 1 D , 1 E .

adoyai . tak suka la target E , tapi macam takde harapan . memang sah sebab tak jawab langsung . nak hentam pun tak tahu .

hmm .. 2 minggu tu , aku demam and tak sihat . 2x kot pergi klinik . tapi tak oke lagi . pathogen jahat ! so , time exam pun aku ada tak datang prep . tidur kat dorm . and tiap2 petang ada latihan basket . memang salah aku lah tak study . tak boleh nak salahkan sape2 kan ? so aku harap dapat dijadikan pengajaran . next time tak buat lagi ! haha . oke la . tunggu result je ni .

salam .

3 comments: