Drop Bar Menu

Sunday, April 18, 2010

sigh , i'm here :)

hello :) and assalamualaikum .

ngehngeh . hari ni aku masih berada di rumah . kenapa ? hmm ..
actually aku dapat MC for food poisoning . semalam serius aku tak boleh tidur .
memang sakit gila . dalam pukul 3 - 4 pagi lak terbangun rasa nak muntah . sigh .. sakit , tak tahu nak cakap camne . macam PMS ? HAHA . entah . adoiyai . tak kisah la . so , aku kejut ayah aku [serius rasa macam nak golek2 time tu] and dia suruh makan madu . untuk legakan sikit . waaa ..
rasa2 lepas subuh baru boleh tidur . and bangun ? nak dekat 11 o'clock . HAHA . lambat nya . malu kot . =_='

so , saje je nak cerita . rasa macam dah lama tak luahkan keperitan kat orang , kat blog pun jadilah . :D anyway , i'm still at home . esok baru balik . yay ? entah . rasa macam duduk sekolah lagi best . even macam takde *kawan rapat kat sana . i mean , everybody like ... has their own bestfriend yg care 24 jam . me ? HAHA . i'm getting lonelier by day .. tapi tak kisah pun . :) i can bear living with that .

P/S : rasa bersalah kat am sebab pendrive aku still dengan aku . sigh , sorry ..

oke lah . nak continue with the next post . toodles :)

TTFN

terbalik lak . bapak ngan anak patutnya . hehe

No comments:

Post a Comment