Drop Bar Menu

Friday, May 28, 2010

cinderella's stepsister .



SIN-DE-RE-LA ON-NI

rasanya ramai yang dah tahu pasal cerita tu kan :)
sekarang ni seriously aku dah angau cerita tu , time nak tidur , nak jawab soalan exam , nak makan . dalam otak aku asyik teringat cerita tu je . hehe . arghh .. nak tengok sampai episode last sekarang ! kenapa baru sampai 16 je keluar ? itu pun aku tak tengok lagi episode 12 .. malas la nak baca subtitle vietnam kat youtube . kalau spanish boleh la faham lagi , tapi sampai 11 je . =_="
terpaksa la tunggu keluar kat tv . HAHA . cepat cepat ! :) nak tengok !!

seriously , korang patut tengok . rugi kalau tak . hee ~

KBSW ; rabu & khamis 9.00 - 10.10 p.m.
ulangan : ahad 11.10 - 1.30 p.m.

2 comments:

  1. citer ni ah yg membuatkn anan & nutt khayal serta angau di bilik tv stiap minggu..
    ceyh~

    ReplyDelete
  2. ana angau time jawab exam . ngan cupin skali ! hahaha

    ReplyDelete