Drop Bar Menu

Friday, June 4, 2010

lagi , lagi , HAPPY !

salam ..

wahhhhh .. balik rumah ni . aku jadi makin happy , sangat happy , extremely happy !
harap perasaan ni singgah lama kat hati aku . Ya Allah , kekalkan lah kebahagiaan ini :)
boleh nampak la , kat sekolah , hidup aku sunyi tapi hati aku tak terasa sunyi .

hee ~ takpe , kita flashback sikit .
yup , yup , yup . hidup aku banyak berubah bila masuk form 5 .
kalau dulu mesti ada orang tunggu nak pergi sekolah sama2 , makan kat DM sama2 , tidur sama2 , opsss .. HAHA . takde lah . senang cerita . dulu aku sentiasa bersama kawan aku ni .
tapi sekarang sudah lain dorm dia sudah lain haluan mehhh ..
aku tak kisah , mula2 sedih tapi sekarang dah biasa jalan sorang2 , buat kerja sorang2 , makan sorang2 .. haha sedih kan ? tapi jarang2 la . selalunya dengan siapa2 je rentap suruh teman aku pergi sini sana . aku ikut jeeee :)

tapi musim exam ni , aku tak bertegur sangat dengan orang . even kawan2 form 5 aku . dalam kelas pun study bertapa kat batu kolam tengah2 bangunan sekolah tu . HAHA . tak sangka ramai jugak join :) tapi study je la kan . jadi cikgu sama2 . :D tapi aku pun terasa aku tak bergaul sangat dah . tak tahu kenapa .

hee .. hari tu la .. aku terkejut . time tu aku masuk bilik iron a.k.a bilik rehat gak, tak tahu kenapa . baju tak bawak turun pun nak gosok . saje je kot nak pandang skrin tv yang gelap tu sebab time tu pukul 9 hari rabu . ahhhhh .. Cinderella stepsister . huhu .. layan diri mengharap tv tu boleh bukak tiba2 . tapi hampa . magik tak cukup kuat . HAHA .

um , tak kisah la . tapi tiba2 salah seorang daripada rakan2 form 5 yang ada dalam bilik rehat tu tegur aku .

A : weh y** . asal macam lama tak nampak anti eh sekarang ?
B : agak ah . rasa sunyi ah asrama ni anti takde kat bawah .
aku : [bising sangat ke aku ni ?] eh ? ye ke ? HAHA ..

lalu aku memblahkan diri begitu je . haha , dalam hati . terasa gak la aku ni wujud . ceh , kembang sekejap . woo .. tak sangka ye dorang perasan aku takde . ingatkan selama ni aku ganggu je . rupa2 nya aku takde orang perasan . HEHE .

lagi , ceh , budak junior cakap aku baik . baik ? hehe . hmm , aku pun macam tak percaya . ngeh ngeh . tak nampak lagi kot tanduk 0.1 mm . :D tak banyak pun . HAHA . aku dah cakap tak , dorang cakap ye gak . hmm .. ye lah . aku appreciate . doa orang kan . aminn .. aku baik ke ? tapi ramai cakap . hehe .. [poyo je lebih] . ye aku tahu . :)

izzzzzzzzaaaaaaat .. apa lah nak jadi . gembira je lah kan bila orang hargai :)

No comments:

Post a Comment