Drop Bar Menu

Friday, July 16, 2010

It's LATE but congratulation SPAIN .

yeah , spain menang ! :)
pengorbanan aku berbaloi tak tidur 2 hari . oke la . 1 hari setengah . HAHA . 40 jam oke ?

oke , to be frank . aku ni memang langsung tak minat bola . langsung . even dua2 adik lelaki aku gila bola , asyik gaduh2 kat rumah . aku macam tak amek kisah pun .

FIFA World Cup tahun ni pun , awalnya aku tak amek tahu langsung . tapi disebabkan pengaruh member2 kat aspuri . sanggup turun senyap2 pergi bilik TV semata2 nak tengok bola . pergh , aku pun rasa seronok nak join . HAHAHA

tapi manage skali je la bangun kol 2.30 pagi . time bila eh ? germany lawan spain . sedih kot german kalah . tapi aku sokong spain gak . so macam neutral . AHAHA . :)
anyway , time final tu , aku stay up tak tidur langsung . HAHA . best jugak . tak tahu nak buat apa , so g la jalan2 kat keliling asrama . pergh , tengok budak putera main skrin besar . masyuk gila kot . dan ramai gila yang berkumpul kat sebelah aspura tu . JEALOUS .. dan sangat bising ! haha

oke , best lah tengok dengan budak2 form 5 kat bilik rehat uh , form lain tak ramai sangat . so kitorang conquer . part yang paling lawak nak cakap kena low kan volume sebab tak nak warden (ustazah) bangun . HUHU . memang cover gila sepanjang 116 minit uh .tapi selamba ah wat lawak , tak puas hati la . aku gak bising . HEHE . geram gak dengan belanda main kasar . cet , nasib baik fav player aku tak jadi pape :) . grr.. they deserve to lose . main kasar sangat . hmm , oke . then minit ke 116 . WOOOO ~ ada aa jgk yang jerit happy Iniesta jaringkan gol kemenangan untuk spain . involuntary action kot . happy sangat . tapi budak2 PUTERA bising gila jerit . aaa , sampai boleh tembus aspuri . nasib baik warden tak bangun . memang .. hee ~ dah habis semua2 , aku naik katil , untuk tidur . tak sampai 10 minit ustazah dah kejut . nasib baik tak kantoi . HAHA . tak kisah la , bangun , mandi , solat subuh , pastu g skola . MENGANTUK !! farah dah K.O. terus dalam kelas . HAHA

tapi best la , thanks korang sebab buat aku minat bola . aku pun tak sangka . tak sabar nak tunggu 4 tahun lagi !


Fatin , Aina , Ily , Shima , Qila , Fiqah , Syano , Khaira , Wani , Qibah , Aslah , Syafa , Mira , Hazie , Zetty .. err .. ramai lagi lah . THANKS :)

2 comments:

  1. addict FIFA!
    rindu owh nk tgk bola ramai2..
    kenangn tahun last kat smap..
    best!

    ReplyDelete