Drop Bar Menu

Friday, September 3, 2010

result trial :)

wahh .. sebulan dah kat sekolah [ye ke ? hehe] . Form 3 & Form 5 tak dibenarkan balik . kesian kan kami ? hehe ..
tapi tak kisah lah , syok je duduk kat asrama main roller blade kat belakang aspuri . HAHA layan kot . dah lama tak main kan :)

then , masa terasa cepat berlalu (sebab aku happy) . hmm , jadual pn packed . 5 petang balik asrama , start pukul 7 : tazkirah kat musolla , mathurat dan bukak puasa . then ada taddarus sampai isyak & pergi masjid sampai habis witir . then taddarus balik until 10.30 . :) homesick tu kurang la sebab busy . hihu!

okay , trial SBP dah pun berlalu . um , seriously sangat susah dan soalan dia pelik2 . fuhh .. best la jugak sebab exam dalam dewan . luas , tak rasa serabut otak . lagi2 bila duduk dalam kelas yang warna warni cam kelas aku . =_=' tadika lawa lagi kot . HEHE nasib baik classmate best gle !

hm, study pun aku rasa tenang , tak tension sangat , so apa yang aku belajar masuk la :) best sangat ! maybe sebab study dalam bulan penuh rahmat kan ? aku pun rasa yang Allah banyak sangat tolong aku time jawab exam , Dia bukak hijab untuk aku jawab soalan exam . so tak banyak careless mistakes dan benda yang aku tak study pun aku dapat jawab (serius!) . aku dapat jawab sebab ingat details time cikgu mengajar dalam kelas even time tu aku ingat lagi , dlm kelas aku separuh je kot menjejak kat bumi . hehe . subhanallah .

um , exam habis 23 hb Ogos . so baru2 lagi la , dan dah pun dapat result . compared to midyear , banyak jugak la subjek yang jatuh markah . hmm.. siapa suruh study last minute kan ?

tapi still , Alhamdulillah . aku bersyukur dengan result aku .

TAHUNKELASPEPERIKSAANPNGTPNGEPNGKJUMLAHPERATUSKDKKDTGPK
20105MUSYTARIPEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN


110578.935241.73
20105MUSYTARIPEPERIKSAAN PERCUBAAN PMR DAN SPM SBP 20103.713.343.4486178.274141.73













PEPERIKSAANBATBIBIO
BM
FIZKIMMATMT
PQSPSI
SEJ




















PEPERIKSAAN PERCUBAAN PMR DAN SPM SBP 201074 [A-]75 [A-]74 [A-]
77 [A-]
71 [A-]78 [A-]100 [A+]63 [B]
87
[A]
81 [A]
81 [A]




















PEPERIKSAAN PERTENGAHAN TAHUN [MEI]76 [A-]79 [A-]81 [A]
71 [A-]
81 [A]64 [B]88 [A]64 [B]
93 [A+]82 [A]
83 [A]

*addmath mmg tak pernah nak bagi can aku dapat A kan ? T_T kena dampingi Aslah ngan Fatin slalu ! :D

next target ----> TRIAL JPNS (23 SEPT -14 OCT 2010) straight A's :) amin .. doakan ye ! :)

HAHA balik ni kena tetapkan hati untuk terus study ! jangan lalai . kawan2 jugak :)

oke la . salam :)

p/s : hm , www.sbpexcellent.com . bukak la kalau nak check result . ustazah Zakiah dah key in . syg ustazah !:D

No comments:

Post a Comment