Drop Bar Menu

Wednesday, September 15, 2010

Selamat Hari Raya :)


Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010 :)

wahh , raya tahun ni . THE BESSSSSSSSSSSSSST ! :)
hmm , the journey begins hari selasa , malam tu balik Negeri Sembilan . Hmm , sunyi sikit la , cousin2 tak balik . I mean , family lain takde . tapi takpe ah , aku banyak study pun . HEHE . (poyo kot) . Study2 tapi tak masuk =_=' . mood raya dah datang , mood study pulak merajuk . sama cam tuan dia , suka touching . hehe . oke la , sedih sebab jumpa Ano sekejap je . (adik saudara) :)

hari khamis bertolak terengganu . disebabkan perjalanan bermula jam 1.30 petang , berbuka memang kat tengah2 jalan . tepi masjid to be precise . HAHA . and then continue journey and sampai kampung around 10 kot . lama kan ? ish ishh .. maka berlakulah sesi bertegur - teguran , bersalam - salaman bersama saudara mara . oh , anak sepupu aku , haziqq , dah boleh jalan ! the last time aku jumpa still nangis2 dalam buaian . HEHE . malam tu ingat nak tidur awal , then mercun gila gula guli geli kuat ah . dan cantik . so leka sampai pukul 12 malam . hebat tak ? terpegun punya pasal .

raya ? raya ? hmm , 1st day , family ayah ngah sampai . wah , adam and auni dah besar . HOHO nampak sangat lama tak balik kg . :D family cik yah pun sampai pagi . :) ramai2 lepas solat raya gerak pergi melawat kubur arwah nenek aku . sedekahkan yasin ~ then pergi beraya rumah saudara - mara dekat . HAHA . pergi rumah tok su embong , jumpa ayah long or lebih dikenali sbg ustaz Nazri . hehe . umm , pastu ada lah lagi . sampai malam beraya . kol 11 kot baru sampai rumah . lama tak ?

the next day , ada family day . yay ! pukul 8 pagi berkumpul kat rumah cik ngah , breakfast . then ada tahlil ~ then ada aktiviti sempena family day ~ serius , just imagine . ada around 105 orang kat situ , saudara mara sekeluarga . meriahhhhhhhhhhhhh sangat . macam2 lah main . besttttttt ! haha . tengok lah sendiri gambar ni .









ramai kan ? :D kan kan ?


petang tu memang tidur ah ~ penat . HAHA . malam beraya balik . kg munirah . 3 jam kot 1 rumah . hehe . paling best ! :D
raya ke3 , pergi jalan2 rumah kawan and saudara abah . p
astu sempat singgah rumah kawan SMAPK . jeng3 . 1st time pergi rumah member SMAPK . HAHA . satu2 nya rumah pergi raya .
that's it la , raya ke 4 . balik rumah dah !

anyway . one word la .

BEST!

nak lagi . hihu !

love this little kiddo a lot ~ haha .
AHMAD SYAMIL NUBHAN <3

tapi malangnya , buku tak sentuh . dah 4 hari dah . aaaaaaaaaa ~ study , trial dah dekat . HAHA anyway , aku nak kalahkan insan bernama Amirul Hussaini trial kali ni . addmaths dia 93 =_='

dah , Mari belajar ~ :D


No comments:

Post a Comment