Drop Bar Menu

Friday, October 15, 2010

Happy Birthday Ozil :)

happy 22th birthday :)

I was smiling soooo simply like a kambing yang comel today , because i was happy .
I decided not to cry like last year (bestie sendiri tak wish)
Hmm , tahun ni , dia , dia , dia , dia , dia dan dia tak wish pun .
(all the dia's were ex 3 Amal & 3 Arif 2008)
Aku tahu budak asrama balik minggu ni . Aku tahu budak luar langsung tak duduk asrama . :D
tapi biarlah . takde kredit kot . ke kurang ingat ? anyway takpe .
well , I decided to accept the fact , there's noooo way they would remember me every day .
dah lah tak jumpa , jarang contact .
sometimes tu boleh terima lah . HAHA .
but at least , I gave them what I can do best on their special day .
To see them smiling and happy was a satisfaction for me .

by the way ,
last night , I felt asleep around 11 p.m. I guess , my head was in a massive head-ache .
berdenyut - denyut , berdegup - degup . aduh .
and around 12 o'clock , syue datang , dan dengan tak malunya cakap 'happy birthday ijat!'
sebab dia tak malu , saya yang malu . hehe senyum sahaja lah . :)
oke lah , and then tidur balik . lepas tu kat bawah pulak bising . HAHA
thanks korang .
pastu zafirah lak buat suspen malam2 . HAHA . :) thanks zaf .
pagi tadi pun ramai buat aku senyum . thanks :)
and the first and the only guy yang wish aku kat sekolah , Sayuti :)
HAHA , yang lain FB wa via HP sahaja .

anyway .. thanksssssssssssss ..

No comments:

Post a Comment