Drop Bar Menu

Sunday, November 14, 2010

final countdown

alright , tak banyak masa . shouldn't be wasting time here . tapi nak post jugak . lepas rindu blogging . hee ~

assalamualaikum :)

hmm , oke , sekarang tinggal 8 hari lagi nak SPM and to be frank , aku baru ready 50% . teruk kan ? haishhh , tapi tak jugak study . oke la , nak pergi study . no more computer . sebulan je pun kan :D

oke la , some wishes for my friends and budak2 batch 1993 , esp batch G4squared al-amin , batch 93 sg pusu and phoenix 0610 .
alright , ganbatte ne ! good luck ! do your best !
just remember SPM ni tiket penentu hidup , alright ?
jangan sebab benda2 lagha korang punya masa depan terkorban .
tingkatkan jugak ibadat , kalau dah berusaha tapi rezeki Allah tutup , tak dapat jugak .
so jaga hubungan dengan Allah , dan hubungan dengan kawan2 .
aku pun nak ingatkan diri sendiri :)
oke , that's it . no more wasting time . toodles :)

No comments:

Post a Comment