Drop Bar Menu

Saturday, December 18, 2010

cuti sekolah . eh , sekolah lagi ke ? hee ~

assalamualaikum :)

eh eh , aku baca ramai yang cakap tak tahu nak buat apa bila dah habis SPM ni .
hmm , for me , aku rasa aku bakal busy kot . i have 2 weeks before berkhidmat untuk negara di Perak . :D
here's my list of things to do : -

  1. Kemas bilik , barang2 yang bawa balik dari sekolah banyak jiddan ~ (esp buku2 & kertas2 bla2 sampai 3 kotak . aww)
  2. Ambil lesen L dulu . ujian memandu lepas PLKN kot . (abah suruh)
  3. Pergi medical check up . yeah , otak ni masuk air sikit . doktor tolong keringkan boleh ? :D
  4. Hangout ! Hangout ! Hangout !
  5. Nak cari keyboard baru . siapa nak teman ?
  6. Watch korean movies . (urgh , dah 3 bulan tak tengok semata-mata untuk SPM . sengsara kot jiwa) oppa ~ :D
  7. Beli barang2 keperluan asrama (again) for kem kat Perak .
  8. umm , kumpul semut banyak2 untuk Tapir (puas afiq ? HAHA)
  9. Isi borang UPU .
  10. remain unknown ..
16 hari ? sempat kan ? sempat .. yay !

No comments:

Post a Comment