Drop Bar Menu

Tuesday, December 28, 2010

sweet holiday :)


hye . assalamualaikum . :)
oh , cuti sekolah ni sangat best ! sangat sangat ! :)
aku pun tak tahu nak describe macam mana ,

Home Sweet Home :)
no more asrama for sure

(kaki fatin , laptop fatin , air coke fatin) ;)

my sweet neighbour , since darjah 5 kot :)

oke , bajet gak ah aku macam reti main je . HAHA

miss pinky :)

Getting Bullied Everyday
lebih tepat every hours jugak la X_x

pink = kakak yang mature , biru = adik yang kebudak-budakan . HAHA

Hangouts :)
times square , KLCC , midvalley

oh , satu rombongan dorm ? HAHA

sangat best for sure :)

Attending Weddings
like loaaaaaaaaaaaaads of weddings , musim orang kahwin lah kata kan :)

Facebooking and Blogging
FB ? duhh .

Learning Guitars
oh , sifu saya sangat sengal . :D
dan terima kasih sebab ajar dan gelakkan aku . HAHA

jambu kan jari aku ? HAHA

Watching Korean Movies
semua baru tengok separuh2 . aduh , sambung lepas PLKN !

Marry Me , Mary
urgh , marry me IN JEUNG :D

Personal Taste

He's Beautiful

Sleepover in UIA
aku curi masuk hostel kakak aku . HAHA

_________________________________________________________________________________________________________________________

oke la , itu sahaja mungkin yang menarik .
aku buat benda2 ni semua , yang penting aku tak buat lagi

* isi borang PLKN (what?!)
* pergi medical check up (double what?!)
* beli barang2 nak bawak pergi PLKN (aduh)
* siapkan homework cuti sekolah . HAHA oke aku bukan budak sekolah dah .

conclusion : aku macam tak ready je nak pergi PLKN . hehe . tak lah , aku pergi je lah . tak sabar nak jumpa NurSyazwani Anuar semula . :D

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH BAGI PELAJAR2 SEKOLAH :)

SELAMAT BERKHIDMAT UNTUK NEGARA BAGI YANG BERTUAH :)

SELAMAT BERJUANG UNTUK NAIK LEVEL BAGI YANG MAIN GAME :)

sekian :)
oh , mari kita sama2 ucapkan Alhamdulillah kerana masih diberi nikmat kesihatan dan masa lapang , serta sudi meminjamkan kita roh dan nyawa . :)

ALHAMDULILLAH 'ALA KULLI HAL

No comments:

Post a Comment