Drop Bar Menu

Thursday, December 9, 2010

it's over

oke , assalamualaikum wtb :)
i don't know how to start , but i'll keep on writing :)
yesterday was my last day in SMAPK and heartbreakingly sad sebab nak berpisah dengan kawan2 .
lepas habis je paper PQS , ramai yang parents terus datang . so the farewell macam just hugging , ckp goodluck , byebye and then they're gone !
one fact yang buat aku lagi sedih is aku pun tak sure aku akan jumpa semua kawan2 aku balik . tp insyaAllah , God's will . :) i really hope so .
kawan yang rapat dengan aku dah merata balik rumah , kedah , terengganu , penang , johor . sighh .. tak boleh jauh lagi ke ? :(
Ily dah nak gerak Dubai and never coming back (mungkin)
Ainaa dah nak gerak UK for 3 months . lama !
and the rest .. cari lah , satu Malaysia except Sabah je takde .
oke frankly , aku rasa memories time SPM sangat best ! one thing yang aku takkan lupa :)
hidup kat SMAPK pun , had changed so many things in me , my thoughts , my way of life and my life itself .
anyway , school is over and i have lots of things to settle dalam 2 minggu ni . hee ~ :)
oke la . itu je kot , ini post testing je nak merepek . :)

2 comments:

  1. bye bye izzat.wish me luck in KKB.cuti saya lagi pendek:)

    ReplyDelete
  2. of course . i'll pray for u . good luck DQ . kalau nak nangis call je tau ? hehe

    ReplyDelete