Drop Bar Menu

Wednesday, December 29, 2010

next morning

still kekurangan mood . HAHA apa lah aku ni =_='

pagi tadi aku mimpi , aku mimpi aku dengan kawan2 aku (oke dah tak ingat siapa) pergi satu tempat ni kat mana tah . oke , aku tak ingat almost 70% of my mimpi . tapi yang aku tahu , kitorang pergi satu muzium ni , seram ~ then ada satu arca ni yang ada pintu , and siapa yang masuk memang tak tahu entah ke mana . kena culik kot . ohh , aku sangat curious , so aku revealkan muslihat dia lepas aku jumpa some secret apa benda tah , whoa ~ bosan la nak cerita tak ingat ni . =_='

takpe lah , tak nak baca boleh stop :)
pastu kantoi , dan orang2 jahat tu kejar aku . maka banyak lah adegan kejar mengejar . huh , aku lari naik bukit . tak laju . =_=' turun bukit laju pulak . but banyak naik bukit , so aku rasa aku lari macam kura2 . tapi dorang tak dapat tangkap . ha ha maknanya dorang lagi lambat lah kan , malu jugak sebab dorang lelaki . ngehngeh .
oh , ending dia , dorang kalah lawan aku . hebat kan aku ? HAHA mimpi aku biarlah .

and then aku bangun , ohh , aku cuba senyum , macam susah je . dari semalam macam ni . =_='
apa2 pun , aku bangun dan g packing untuk PLKN . huh , malas nak buat kerja last minutes , nanti ada benda tertinggal lah apa . parent aku dah cakap awal2 dorang takkan datang melawat aku . :( sebab jauh . oke fine tak kisah . 3 bulan je pun kan . (3 bulan je?! what?!) - raya cina nanti dapat kot balik . harapnya :)

HAHA , sudah . mari pergi ceriakan diri ! packing2 !

No comments:

Post a Comment