Drop Bar Menu

Tuesday, December 28, 2010

oh , senyumlah . :)


YAY ?
hmm ?
oke , oke , oke , oke , oke ..
sigh ..
aku agak sedikit frust hari ini ,
hmm , hari ni dah hari kedua JPJ tak online lagi .
mood aku dah start main hide and seek dengan aku . urgh !
kuchi2 , come here .
............
=_='
(oke , dah mula merepek)

let's countdown my days left here (at home)

one..

two..

three..

four..

five..

uh , pinjam satu lagi jari ..

six !

[ polydactylism : a sex-linked genetic disease . a condition where someone has extra finger/fingers ]

yeah , 6 hari lagi !

before PLKN aku perlu ;

masuk kelas KPP --> ambil ujian komputer --> bengkel kereta serta motosikal (had to take both) --> LESEN L .

perlu diselesaikan sebab ;

nak dapat lesen L = 2 weeks max .
tunggu lesen L matang = 1 month =_='

results ;

atleast bulan Febuari baru boleh ambil kelas untuk lesen P .

conclusion :

oke ah tu kot , habis PLKN boleh belajar terus untuk lesen P .

aku tak mahu tunggu lepas PLKN , baru nak habiskan L , tunggu satu bulan setengah dan baru ambil P . macam a bit waste of time lah .

so please please please JPJ , make it work . go online .
dan Mr . Brain , fikir elok2 ya , jangan kecewakan aku . :)

oh terima kasih juga kepada orang yang mendengar aku mengeluh pagi tadi selama 20 minit . ;)

No comments:

Post a Comment