Drop Bar Menu

Monday, January 3, 2011

farewell :)

Assalamualaikum :)
HAHA , hari ni agak 2 jam aku termenung atas katil . macam2 aku fikir . oke , aku dah tak ingat apa aku fikir . tapi banyak lah , hmm , atlast aku decide untuk bangun jugak .

sekarang ni baru habis packing . lelah jugak lah nak packing barang banyak dalam 1 beg je =_='
nasib muat . HAHA

so , esok aku dah pergi . jumpa kawan aku balik , dia dah kat sana since semalam . HAHA dia cakap aktiviti tak mula lagi sebab semua tak sampai lagi , so kira group trip aku lah last baru start kan .
uhh , apa aku rasa ? tak tahu lah . perasaan ni pelik , aku tak pernah rasa , so tak dapat nak describe . takut ? tak jugak . gembira ? tak jugak . sedih ? tak jugak . tak tahu . follow the flow je lah kot

kem millenium , Beranang , Selangor

paling tinggi tu kakak aku :)


hmm , esok turn aku pulak . HAHA
Kem Jiwa Murni , Semanggol , Perak :)

so , tata :)
assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment