Drop Bar Menu

Sunday, March 13, 2011

Coming Up Next .


National Service is over .
Lepas ni kena mulakan hidup baru . Face dengan dunia yang banyak cabaran .
Itu baru life , belum lagi menyentuh soal hati dan perasaan . aku sendiri tak dapat nak ramal apa yang akan jadi lepas ini . oke lah . ini antara plan aku nak buat tempoh 6 bulan ni . (before masuk matrikulasi UIA di nilai) - confirmed !

1 . Ambil result SPM
- sangat mendebarkan . tapi tak guna takut or cuak lebih2 . tak boleh ubah apa2 pun . Apa yang dapat membantu kita is DOA :)

2 . HANGOUT
- budak SMKSP , budak SMAPK , wira & wirawati PLKN . jom keluar ! :)

3 . Sambung buat lesen
- Lesen L dah lepas . kena pergi kelas memandu and ambil ujian . gementar tahu ? ahaa ! takpelah , then boleh drive pergi Perak sendiri :)

4 . Teruskan belajar piano & guitar
- kena rajin practise . :)

5 . Kerja
- ayah aku cakap aku dah dapat kerja jadi pengawas peperiksaan buat masa ni . hehe . nak mohon jugak kerja di petrosains . jom nak ? :) Jadi instructor taekwondo ? Hmm , tengok mood nak main lagi ke tak :D

6 . Study Arabic dan Mandarin
- wo hen xiang tamen , wo te peng you :(

itu je lah kot setakat ni . ura - ura lain takde timbul lagi . oke , wasalam :)

No comments:

Post a Comment