Drop Bar Menu

Monday, March 21, 2011

Result SPM

23hb March 2011
semua pun dah tahu - result SPM keluar hari ni .

umm , nak cuak ? entah lah , sejujurnya . aku tak nak pun fikir or bayang apa2 pasal result aku . aku tahu tak boleh ubah pun . dah ditaip dah . cuma aku berdoa , dan terus berdoa , gred yang aku dapat memang berbaloi dengan usaha aku . bukan silap pandang pemeriksa ke apa .
aku sendiri tak tahu aku main-main ke serius time SPM . uh , tu sebab aku tak dapat ramal langsung result aku . biarlah ~ bismillahi tawwakaltu alAllah :)

apa pun , aku dah ready nak menangis , nak senyum , dan nak bajet cool ~ HAHA . :D
tak nak fikir sampai sekolah depan mata baru cuak kot . :D

No comments:

Post a Comment