Drop Bar Menu

Thursday, March 24, 2011

SPM 2010 Result

Alhamdulillah . Alhamdulillah . Alhamdulillah ala hazihi natijah .
Aku sangat bersyukur kepada Allah sebab bagi rezeki yang melimpah ruah :)

Oke lah , aku nak luahkan juga perasaan aku . Secara jujurnya , memang aku terkejut , terkesima , terkilan dengan bila orang sebut result aku . Aku langsung tak expect , langsung . Time cikgu announce 1st tu pun , menggigil tangan aku nak pegang slip . memang terkejut . sampai sekarang . tapi alhamdulillah , aku tetap bersyukur . :) Frankly speaking , aku student biasa . ramai lagi hebat dari aku . serius .

Kejayaan aku ni , kali ni , aku rasa bukan usaha aku sorang je . aku bersyukur sangat dapat masuk SMAPK . aku bersyukur dapat masuk kelas Musytari . sebab dapat classmate yang sporting gila ! (especially time F5 mmg syg gila kelas Musy) buat study group , guru muda . setiap seorang pun pernah berdiri kat depan jadi cikgu ajar semua orang . InsyaAllah segala yang korang ajar tu , setiap yang lain akan manfaatkan . sama2 kita dapat pahala :)

Cikgu2 pun , terima kasih sebab tak pernah kenal erti penat ajar pelajar2 . cikgu SMAPK memang best !! sporting , ceria . aku sayanggggggg cikgu SMAPK :) semua subjek aku enjoy sangat belajar . usaha mereka sampai aku boleh jatuh cinta kat setiap subjek :)

next , family ofcourse , yang banyak support aku . time aku down , aku nak menangis , dorang ada kat situ . Kawan2 aku , budak khalid al-walid ! bestfriends :) kawan2 yang sentiasa teman aku study , study sama2 . tak pernah tak senyum bila aku minx ajar . tak pernah tolak . ya Allah , aku sangat bersyukur dapat kawan2 macam korang . even ada jugak yang ikut aku buat benda2 pelik . like study sejarah kat dewan besar time prep takde orang . huhu . those yang support aku . aku akan personally give my gratitude to you girls and guys :)

oke :) Alhamdulillah
ini keputusan saya .


I'm very grateful , Tahniah juga kepada semua yang berjaya ! but still remember , orang yang diatas tak selalunya diatas , dan yang dibawah tak selamanya dibawah .
masuk U nanti kita semua akan start dari ZERO balik . jadi , teruskan usaha kita dan jangan pernah berputus asa . rezeki Allah kita tak tahu . He knows what's best for us

we love money kan ? so love DUIT . its the root of all success :)

D - Doa
U - Usaha
I - Ikhtiar
T - Tawakkal


jutaan maaf , aku tidaklah pandai berkata - kata , tapi aku suka sangat baca post mereka . esp afiq punya writing :)
recommend you to click on this link :) -->



wasalam :)

4 comments: