Drop Bar Menu

Sunday, April 24, 2011

Asari-channnnnn :)

Assalamualaikum :)
Peace be upon you people . actually , i found something which really touches my heart T.T


Subhanallah . MasyaAllah . Alhamdulillah . I was really .. macam mana nak cakap , terharu , sangat terharu baca post ni .
Let me tell you something about her . :)
as you can see , her nama was Phaik-Hui , or we call her Asari-chan :) comel kan ? hehe
she was a friend of mine in PLKN , Kem Jiwa Murni .
1st time kenal dia masa practise volleyball , hoho ~ and she was very talented . no wonder Tiger menang kan . :D
and one thing about her which impressed me , dia selalu join kami , pergi surau . Like everyday mesti dia ada :) kagum sangat . budak melayu pun .. hmm , some of them , tak nak lah kutuk kan . dia lagi bersemangat with her tudung . comel kot ! dah la chinese , putih . huhu .

oke lah , tak banyak nak cerita . tapi memang dari jauh aku suka tengok dia . HAHA dia rapat dengan Syaza (click here to know her) and budak2 B4 . *syaza , kita promote blog awak . HAHA

dengan Afiqah Amnani

dengan Syaza

anyway , let's pray for her that she'll be the best :) and she'll get much of Hidayah Allah . InsyaAllah . Phaik Hui ! kitorang always support awak ! Good Luck in everything .
Subhanallah . sama2 kita doakan dia :)
apa pun kitorang sayang awak and rindu gila kat PLKN !

wasalam :)

p/s : maybe dia lebih baik dari kita , kita ni macam mana ? sama2 fikir dan muhasabah ya . :)

6 comments:

  1. ijat...thx fr dis post..moga2 hidayah Allah bersamanya..^_^

    ReplyDelete
  2. rindu huiii...
    adoii.. hri tu dy xsempat dtg umh ana , dy dah nk dtg da . ermmm nty2 la :)

    ReplyDelete