Drop Bar Menu

Tuesday, April 5, 2011

POSITIVE (+)

Assalamualaikum :)
tengok ni -

cam aku gak . hehe . padahal banyak je nak tulis kan . hmm ..
oke lah . kali ni , i'm not going to do my role talking and membebeling . haha babbling . English sounds better . :D


senyum dulu . smile . camni

:( ---> :| ---> :)

haa .. better ^^

umm , ada 2 video kat bawah ni . serius cakap aku sangat suka content dia ! best to the power of three ! aku pinjam 10 minit 07 saat korang eh .
tengok dulu baru sambung baca apa yang aku tulis kat bawah nanti .

kalau busy boleh tekan [X] kat sebelah atas ni . kalau berminat click play . jom jom tengok !! :)







now , scroll down ..





























































































lagi ...






















































































































lagi ...











































































































more ...



















































































































not yet ..
















































































chipsmore .. (?)







































































































lagi - lagi ...




















































berusaha !

















































jangan putus asa !
































































saya boleh ..














































































Malaysia boleh !















































































































oke , sampai pun ! tahniah . usaha tangga kejayaan :) yayyy ! hehe
takde , saje test tahap kesabaran korang . kita orang yang sabar kan ? :) *aku penat gak buat benda ni . hehe

oke sambung ,

Pergh ! wa tabik spring hormat tradisi semua hormat tabik lah sama lu bro ! this guy mmg cool la :)
hmm , aku nak ulas tapi aku percaya readers semua dah dikurniakan akal yang sempurna , dan kita sebaik2 ciptaan Allah kan . korang ambil la sikit masa nak fikir eh ? boleh jugak muhasabah diri . video ni maybe boleh buat gelak2 tapi makna dia cukup mendalam . tolong la masuk bilik tengok diri sendiri kat cermin .

(subhanallah , cantiknya ciptaan Allah - cakap camni sekali :D)

Aku yakin kita (equals pointing towards myself too!) semua tak lari dari sifat2 mazmumah . berburuk sangka terhadap orang , dan kadang-kadang ada yang suka mengutuk , mengumpat , menghina , mengeji orang lain . ada . antara sedar dan tak sedar je . tak lari jugak yang kutuk diri sendiri - aku teruk , aku tak guna , aku bodoh bla2


sedangkan kita sentiasa boleh berusaha sebab peluang tu sentiasa ada , dan semua orang ada kelebihan masing2 jugak and Allah knows what's best for us . :)
yakin sikit !! saya hebat !!


jadi mari sama2 kita ambil one step ahead on becoming a better person :) a positive thinker .
take your time to think and change ! let's change our attitude , kenalkan diri yang baru kat kawan2 kat U nanti , jangan jadi hipokrit , tapi jadi diri sendiri yang dah berubah . hee ~ come on la , kita semua dah matang kan kan ? awak matang , saya matang , semua matang ! yayy ! Alhamdulillah . ^^

A SMALL CHANGE CAN MAKE A BIG DIFFERENCE !


oh yeahh _


here , baca ni ..

An ounce of practice is worth more than tons of preaching.
-Mahatma Ghandi-

kitorang kamcing kot dulu . HAHA jk2 . oke2
KELUARKAN AURA POSITIVE KORANG TU ! hee .
wasalam :)


p/s : video ni , actually orang lain yang post kat FB , aku bukak n just buat tolong sebarkan , benda bagus , jangan disimpan , kan . credits untuk orang lain . hehe .

1 comment:

  1. HAHA . ijat ijat . ada gambar ana . HAHA . ngeng2 . nak update lah . :)) anyway , ana seorang yang sabar . MUAHAHA . tengok . sempat komen . hehe

    ReplyDelete