Drop Bar Menu

Saturday, May 21, 2011

emo time . oh .

hello . peace be upon you .
hee ~ actually i'm having a hard time controlling my emotion recently .
a lot has been going on in my mind .
serius aku rasa aku emo kot sekarang . dan aku tak suka .
oke kenapa aku nak emo2 ni ?

1st. sekarang ni musim perpisahan . nak taknak aku kena terima yang semua kawan2 aku akan pergi ke haluan masing2 , jumpa orang baru dan ada possibility ingat-ingat lupa je kat aku . (true, talking base on experience!)

2nd. about the scholarship thing . aku rasa aku dah dapat atasi perasaan tu . tapi sekejap2 datang balik . rasa macam bodoh je kejap happy kejap sedih tak tentu pasal . tahniah kat kawan2 yang dapat . maybe sebab aku tak dapat aku rasa aku ni macam loser . hoho . pathetic . tak patut camni . tapi entah lah . please stop it izzat !

3rd. aku tak suka tengok muka aku dalam cermin . lack of confidence . aku serius tak lawa , tak cantik , tak comel macam kawan2 aku . tapi aku tak rasa aku buruk . cuma tak cantik . hmm , so aku tak yakin nak pergi tempat baru . people judge orang lain by look (tu sebab wujud pepatah don't judge a book by it's cover, because humans normally do!)

4th. aku dah kabur masa depan aku . aku dah start fikir , aku boleh ke jadi motivator ? kalau diri sendiri pun tak boleh nak motivate . nak naikkan semangat sendiri pun gagal . cam tah pape . camne nak naikkan semangat orang lain ? LOL . tu lah . aku benci state sekarang . tak suka .

tapi aku happy je . cuma bila aku sorang2 macam2 datang terjah fikiran aku . and most - negative thoughts . aku fikir positive pun , hmm .. rasa cam .. entah . setan2 dok hasut aku . eii , blah lah kau !
so entah lah . sape do nak terima aku yang macam ni . -_-
sumpah rasa cam kesian gila state diri aku sekarang . hmm .. biar lah , lama2 oke lah kot . but for the mean time , biar je lah aku ni . dah lama tak emo camni . dan benci benci ! camne nak cam dulu balik eh ? grr .. aku tak faham diri sendiri ! orang lagi lah tak faham . HAHAHA .


bye . assalamualaikum .

2 comments:

  1. Izzat, it's normal to feel those things especially when we're alone. masa kita duduk sorang2, minda separa sedar kita akan bekerja kuat. so tu yg kadang2 benda yg kita cuba nk lupakan pun datang. ada cara nk atasi semua tu. hehe. tp mmg SAKIT lah. mmg kadang rasa mcm diri dah tak siuman, sewel, bodoh, bla3. ok, really sorry for the negative thoughts. tp mmg itu kan yg kita rasa? so, don't worry. i'm going thru the same thing. :)

    p/s: cant wait to meet ya in UIA!

    ReplyDelete
  2. u n me forever. tak kisah laa ana kat mane, anti kat mane. we still tied.

    ReplyDelete