Drop Bar Menu

Wednesday, May 11, 2011

Izzat , Izzat ..


I should be sleeping now , tapi entah lah . mengantuk . aku tutup mata tadi dan idea datang =.=
lalu aku buat keputusan untuk online . ada sikit yang aku nak luahkan .

oke , bismillahirrahmanirrahim pembuka bicara , Assalamualaikum wajib dikata . :D
cehh , ada gaya pemidato tak ? AHAHA takde ? oke fine .

hmm , tak lama dah . 2 minggu je aku duduk rumah . secara jujurnya aku rasa tahun ni masa memang cepat berlalu .. ye lah , kata orang , kalau kita gembira , memang rasa sekejap je masa ni berjalan . berjalan ? berlari pecut dah kot .
January - March - PLKN
March - April - Kerja
April - May - hangout , lesen .

tau2 dah nak masuk matriks . oke , foundation UIA . member aku ada yang dah dapat tawaran fly pergi US . jealous tu ada , tapi rezeki dia . tahniah lah kan :) congrats Amalina Abduh , you totally deserve it ! proud of you . GORGON FOREVER ! once a Gorgon , always a Gorgon !
lepas ni , aku rasa ramai lagi kawan2 aku yang bakal dapat tawaran fly , esp those yang apply MARA kan . hee tinggal saya seorang di Malaysia . UIA - budak arts . member2 yang lain budak science , law . huh ..

which means , NEW LIFE for me .
entah lah . apa yang aku fikir sekarang ni , is how to introduce myself .mainly , introduce nama aku . HAHA .
malas gak nak handle soalan2 paparazzi tu .

"Izzat ? ke salah eja Izzati ni?"

"Izzat je ? takde Nur ke ? Siti ke ?"

"Mesti ayah ingat anak lelaki ni."

"Kenapa Izzat?"

and then , one more problem . yang 1st time nampak nama aku , mesti keliru BIN or BINTI . yang confident dia betul cakap Izzat BIN Zaid tu , errr .. pernah jugak berlaku . yang pandai2 tambah jadi Izzati pun ada . HAHA . entah lah . cabaran tahu tak pegang nama aku ni ?
kalau dulu nak cerita memang aku benci kot dgn nama sendiri . bila kena ejek confirm nangis . ada gak bebanan pegang nama ni . tapi lama2 biar lah , yang penting maksud dia - yang Mulia . orang mendoakan aku bila panggil kan .
but anyway , terpaksa aku hadapi semula zaman orang bertanyakan nama aku . sigh (entahlah)

itu je lah kot nak cerita . yang lain , personaliti and what-so-ever stuffs , err , i'm gonna be myself . for sure . malas nak hipokrit2 ni . :)

oke wasalam .

5 comments:

  1. kau msuk UIA eh? :D berjumpalah kita yer!

    ReplyDelete
  2. am : takpe , ana dah biasa . HAHA yup sabo je lah .
    hnsh : agak ah . akhirnya kita jumpa gak an . :D

    ReplyDelete