Drop Bar Menu

Friday, September 2, 2011

KAD RAYA KAD RAYA KAD RAYA !


Nak wish Selamat Hari Raya?

Orang nak senang hantar SMS je. 1 sen. Murah. Forward kat semua. Alahai senangnya.
Bagi budak yang tak sampai setahun tinggalkan sekolah, raya tahun ni, tak terasa sangat thrillnya. 

 (handphone dah nazak.)
 


“bestnya dah nak balik raya!”

“Jumpa kau orang semula lepas raya! Raya, raya jugak. Jangan lupa baca buku!”

Itu dulu. Semua orang pun tak sabar nak balik rumah, buka puasa dengan family, raya kat kampung.

Dah jadi lepasan sekolah ni. Kurang lah feel dia.
Balik dari kampung ni, first thing yang aku cari kat bilik. Something yang rapi tersimpan bawah katil. Kotak Rahsia :)

Teringat Zaman dekat sekolah. Semangat beli kad raya nak bagi kat kawan2 and even seronok rasanya bila bagi kat cikgu, cikgu pun bagi kat kita. :)
Every word is considered doa. Lagi2 dari cikgu kan.
Last year seriously paling best. Raya paling seronok. Last puasa dekat SMAPK. Last sahur sama2 dalam dorm. Last berbuka kat DM. dengan lagu raya DM yang memang confirm cetak rompak punya. Ya Allah. Rindunya!

koleksi paling banyak. 2010.


Doa Allah Makbulkan :) THANK YOU

Tahun ni, thanks to NurSyazwaniAnuar. The only girl who gave me kad raya. It was nice. It was meaningful. Truly.

Orang busy sangat kot. Tulis2 kad ni too lapuk, but seriously wa cakap sama lu, it’s never too old :)

Haih. Mampu ke budaya ni hidup semula? Hidupkan semula suasana raya.
By the way, aku pun telah menghabiskan + RM5 mengSMS semua kenalan di phone semata.Hoho. Kad raya beli tapi tak buat. :D *cakap orang je lebih*

Anyway, BESTnyerwww kalau ramai bagi kad raya doakan aku dapat 4 Flat pulak! huyoo. Amin ya Rabbal Alamin.

Ha Ha tengah2 belek kotak tu jumpa ni. :D

SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN KE-54

Assalamualaikum.

No comments:

Post a Comment