Drop Bar Menu

Wednesday, October 24, 2012

Joyeux Anniversaire, Izzat! J'ai dix-neuf! :)

Assalamualaikum :)
I'm not sure what to say since I haven't blogged for some while.
But hey, announcing to people around the world, Izzat Zaid is finally nineteen years old! Yayy!
Alhamdulillah. Still, Allah lend me a soul to live with. Syukran ya Allah.
Oh bytheway, let's take a peek at my birthday presents :)



Yang kotak pink tu, was from a senior of mine. 1st gifl. 3 days prior. Woot woot.
He, ceh heeee actually had the same birthday as mine. And aku tak expect pun jumpa dia kat Kuantan haritu. Sebab kuantan besaq. Tapi dia ingat kat aku.. wuuu terharu. Aku tak bagi dia pape pun. Tsk tsk. Bagi wish je. 
Dalam plastic pink tu pulak was from Amirah Daud. A close friend of mine masa kat SMAPK dulu, and still, til Jannah InsyaAllah.
Cadbury? Ohh dari diri sendiri. Haha aku rasa nak banyakkan hadiah. Rororor

The pink box was my 1st birthday present. Given 3 days prior. Hewhew. From my senior. He, yeah he has the same birthday as mine, but I didn't really expect to meet him in Kuantan. Nama mohon dirahsiakan. Okay. Tapi dia ingat aku. Terharu T_T 

Haa ni banyak2. Yayy!
Yang depan tu Farah Nabilah. Then ada choc box from Hazmi, and shawl from Arif Irfan. :)
Yang 3 lain dah describe kat atas.
2 bakal describe kat bawah.



This is given by both a good friend of mine :)
Atas tu was from my roommate. Izzati. Bawah tu was from Daud. A good Singaporean friend of mine. :)



This is the content. Awww tempting sangat tempting! Aku baru sempat belek sikit je. Best! Nak continue baca tapi sekarang assignment and exam harus diutamakan! Tapi tempting seriously! Dah start bukak susah nak tutup ni.Ohhh he's also my classmate in French class. Merci beaucoup. :)

Then ni dari kawan2 from Indonesia. Exchange students for a month kat UIA. Sempat gak kenal dorang sebab anak murid ayah. Terharu gak dorang bagi hadiah. Eh bagi what's the word? Tak ingat hadiah apa dalam bahasa indonesia. Message pulak dah delete. This is from 4 girls sweet girls :)



Comel kan kan kan? Haha ole2 dari Jogja. :)

Then tiga hari lepas aku balik rumah and suddenly my mom showed me a parcel. And taraaaaaaa! Ni dia..
Comel gila! Haha from Syafawani. Terharu serius terharu. Sebab ni 1st time orang pos hadiah kat rumah. And Syafa ingat. Uuu.. Syafa sayang kat aku she did to this extend. Ya Allah. Terharu sangat. Syafa nanti kita keluar ana belanja aiskrim jom!! :)
I love her as well. Tapi takleh harap aku ni, tak buat pun special camni. Aaaaa. Ana sayang anti!!
And ana suka benda ni, sbb lembut and iggly ooey tak tahu nak describe, and comel cam anti!. Walaupun ana takut ulat. Hehe




Ahhh lagi terharu. Terharu terharu terharu! Doktor psiko? Hehe doktor gila maksudnya. Doktor psikologi insyaAllah. I miss you too.

And ni special, dari Sudan. Huuu. Special sangat! From Farhana. She drew this for me!! Omooo I miss her too! Huu terharu kan? Semua orang nak buat aku terharu dah kenapa? Sayang korang semua!! And I love the girl in this picture :)



And not to forget, semua yang wish aku. Farah Farisha, Nurul Syuhadah, Amirul Fareez bro gua, haha Hazmi and Arif Irfan. Ni top 5 yang wish. Uhhh rindunya kat Shasha ngan Siuye!
Ramai lagi tapi teruk betul aku malas nak type. Thanks sume. Aku happy! :)

Ohh sebenarnya, aku mengharap gak wish dari seseorang tapi harapan, harapan menjadi layu.. Emm entah lah. Busy. Ye busy. Aku tahu siapa aku sekarang. Busy. 24 jam. 1440 minit. 86,400 saat. And wishing on facebook, doesnt take even 5 minutes pun. Nak lagi special wish thru phone kan? Haha tapi takpelah. Aku tahu kat mana kedudukan aku. Tak kisah pun. 

Lagi pun aku happy jugak! Ramai ingat aku. And heee dapat hadiah best2 tahun ni! Shawl je dapat 3. Dapat Mr. Wiggly. (Syafa ana dah namakan dia). Wuuu ;)


Yeah yang paling teruk kena.
Lagi special coach futsal aku, wat surprise lak untuk aku. Main baling2 tepung and telur haha. Best2! Terharu gak walau 3 hari melekat bau telur. Woahh. Pandai coach buat aku rasa serba salah pastu ramai2 baling tepung. Hihi 1st time. So insyaAllah kekal dalam memori.

May Allah bless you all.
:)

1 comment:

  1. Assalamualaikum warahmatullah.
    Aiwa, Sanah Helwa Izzat Zaid :)
    Kenal kita ke? :D
    Pernah berjumpa semasa Induction RAFEST.
    Berjumpa sebab sama bulan lahir.

    Allahu Allah,
    barakallah fik wa fatahallahu 'alaik.

    Salam perantauan,
    Amirah Hazwani.

    ReplyDelete